ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το RISE TV σε καλεί στην 1η προβολή της ταινίας: Εισβάλλοντας στον Ευρωπαϊκό Κυβερνοχώρο

Ο 6ος ετήσιος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας (European Cyber Security Challenge / ESCS 2019) πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 9 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Ανάμεσα στις 20 χώρες που συμμετείχαν ήταν φυσικά και η Ελλάδα, η οποία έλαβε μέρος στο διαγωνισμό για 4η φορά. Το RISE TV βρέθηκε στο Βουκουρέστι και κατέγραψε από κοντά το ταξίδι της...

Συντάκτης: Μίλτος Τσιμπούκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό
Ο 6ος ετήσιος Πανευρωπαϊκός Διαγωνισμός Κυβερνοασφάλειας (European Cyber Security Challenge / ESCS 2019) πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 9 μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας. Ανάμεσα στις 20 χώρες που συμμετείχαν ήταν φυσικά και η Ελλάδα, η οποία έλαβε μέρος στο διαγωνισμό για 4η φορά.
Το RISE TV βρέθηκε στο Βουκουρέστι και κατέγραψε από κοντά το ταξίδι της ελληνικής ομάδας, που εκπροσώπησε τη χώρα μας στο διαγωνισμό. Η ταινία που προέκυψε φέρει τον τίτλο “European Cyber Security Challenge: Εισβάλλοντας στον Ευρωπαϊκό Κυβερνοχώρο” και θα προβληθεί την Παρασκευή 1η Νοεμβρίου 2019 και ώρα 19.00 στον 6ο όροφο του The Cube Athens (Αιόλου 73, Μοναστηράκι).
Ωστόσο η εκδήλωση θα έχει κι άλλα ωραία και ενδιαφέροντα:

Η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο για τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση,
είναι απαραίτητη η εγγραφή στην επισυναπτόμενη φόρμα.

Ραντεβού εκεί!

Kάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version