Τρισάγιο στη μνήμη όλων όσοι έχασαν τη ζωή στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής τέλεσε το πρωί της Πέμπτης ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία χοροστάτησε, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Πικριδίου. «Παρακολουθούμε όλοι με αγωνία και με άγχος τις λεπτομέρειες από τα μέσα γενικής ενημερώσεως. Ήτο μια πραγματική τραγωδία. Συμπάσχουμε...

Τρισάγιο στη μνήμη όλων όσοι έχασαν τη ζωή στις καταστροφικές πυρκαγιές της Ανατολικής Αττικής τέλεσε το πρωί της Πέμπτης ο Οικουμενικός Πατριάρχης, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία, κατά την οποία χοροστάτησε, στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Πικριδίου.

«Παρακολουθούμε όλοι με αγωνία και με άγχος τις λεπτομέρειες από τα μέσα γενικής ενημερώσεως. Ήτο μια πραγματική τραγωδία. Συμπάσχουμε με τον ελληνικό λαό, εμείς το σημερινό εδώ μικρόν ποίμνιο, με τον μεγάλο πόνο του ελληνικού λαού και ιδιαιτέρως των κατοίκων της Αττικής, οι οποίοι επλήγησαν. Σκεφτείτε πόσο μεγάλη τραγωδία είναι, στα καλά καθούμενα, να είσαι καλά, να πηγαίνεις για διακοπές, μέσα στη καρδιά του καλοκαιριού, και να χάνεις από τη μια στιγμή στην άλλη τα πάντα», σημείωσε ο Οικουμενικός Πατριάρχης, σε ομιλία του στην Κοινοτική Αίθουσα του Ναού, αναφέρει το ΑΠΕ.