EXTRATIME

Υπηρεσίες White Label για τράπεζες από την Everypay

Μεγάλες αλλαγές έφερε το φετινό συνέδριο της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος με θέμα οι «Συνεταιριστικές Τράπεζες στη νέα εποχή». Στο συνέδριο η Τράπεζα Ηπείρου από τον κ. Ιωάννη Τσαβδαρίδη και η Τράπεζα Καρδίτσας από τον κ. Παναγιώτη Τουρναβίτη ανακοίνωσαν τη συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Πληρωμών Everypay στο e-commerce acquiring. Η Everypay είναι αδειοδοτημένο ίδρυμα...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μεγάλες αλλαγές έφερε το φετινό συνέδριο της Ένωσης Συνεταιριστικών Τραπεζών Ελλάδος με θέμα οι «Συνεταιριστικές Τράπεζες στη νέα εποχή».

Στο συνέδριο η Τράπεζα Ηπείρου από τον κ. Ιωάννη Τσαβδαρίδη και η Τράπεζα Καρδίτσας από τον κ. Παναγιώτη Τουρναβίτη ανακοίνωσαν τη συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Πληρωμών Everypay στο e-commerce acquiring.

Η Everypay είναι αδειοδοτημένο ίδρυμα πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος από το 2014 και προσφέρει τις υπηρεσίες πληρωμών και “as a service” σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Η Everypay εξυπηρετεί επιχειρήσεις στο e-commerce, μεγάλους aggregators, όπως το deliveras.gr, dominos.gr κ.α. ενώ διεκπεραιώνει χιλιάδες συναλλαγές καθημερινά.
Όλες οι συναλλαγές διεκπεραιώνονται σε Tier 1 χρηματοπιστωτικά ιδρύματα της χώρας χωρίς κανένα πρόβλημα τα τελευταία 4 χρόνια με απόλυτη ασφάλεια και εμπιστευτικότητα (PCI DSS 2 and GDPR compliant).

Επίσης παρέχει δωρεάν υπηρεσίες όπως email payments, call center payments, epos/vpos, tokenization. Οι υπηρεσίες εγκαθίστανται εύκολα μέσω των δωρεάν plugins που παρέχει και η επιχείρηση ξεκινά να δέχεται άμεσα πληρωμές από οποιαδήποτε κάρτα, με μοναδική χρέωση ανά πληρωμή.

«Οραματίζομαι το περιβάλλον όπου θα συνυπάρχουν αρμονικά τράπεζες και ιδρύματα πληρωμών, με αμοιβαία οφέλη. Αυτό θα δημιουργήσει ένα ιδανικό οικοσύστημα πληρωμών για τον τελικό πελάτη», σημειώνει ο κ. Θεόδωρος Κούνας, γενικός διευθυντής της Everypay.

www.newmoney.gr

Exit mobile version