FEATURED

ΑΕΚ: Η επιστροφή Ουζουνίδη φέρνει εξελίξεις

Η άφιξη του προπονητή της Ένωσης στην Αθήνα, το τετ-α-τετ με τη διοίκηση και τα μεταγραφικά
ΑΕΚ: Η επιστροφή Ουζουνίδη φέρνει εξελίξεις

Επόμενες μεταγραφικές κινήσεις, εκκαθαρίσεις στο ρόστερ αλλά και πωλήσεις. Αυτά είναι τα θέματα των ημερών στην ΑΕΚ και όλα προσδιορίζονται από έναν παράγοντα: την άφιξη του Ουζουνίδη στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προπονητής της Ένωσης επιστρέφει σήμερα στην πρωτεύουσα και αυτό προμηνύει εξελίξεις στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.

Σε συνεργασία με το επιτελείο, ο 50χρονος θα θέσει τις προτεραιότητες και θα χαραχτεί η στρατηγική με την οποία θα κινηθεί ο σύλλογος.

ΤΟ «ΕΞΑΡΙ»

Η απόκτηση ενός «κόφτη» είναι μέσα σε αυτές, με το όνομα του Ντιένγκ να υπάρχει στη λίστα της ΑΕΚ. Βέβαια, οι πρόσφατες δηλώσεις του καθιστούν δύσκολη την περίπτωσή του, αλλά οι «κιτρινόμαυροι» εμφανίζονται αποφασισμένοι να παλέψουν με τις πιθανότητες. Παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις, τόσο από Ελλάδα, όσο και από εξωτερικό.

Ο ΚΟΝΕ

Οσον αφορά το θέµα του Παναγιώτη Κονέ φαίνεται πως τις τελευταίες ηµέρες έχασε έδαφος. Και η δική του περίπτωση πάντως δεν κλείνει όσο ο παίκτης είναι ελεύθερος και η ΑΕΚ θέλει κι άλλον µέσο, όµως δεν επιβεβαιώνεται πως είναι στις πρώτες επιλογές.

ΟΙ ΠΩΛΗΣΕΙΣ

Με την άφιξη του Ουζουνίδη στην Αθήνα είναι δρομολογημένη φυσικά και σύσκεψη με τη διοίκηση. Μόλις αυτή πραγματοποιηθεί, δεν αποκλείεται να παρθεί και η απόφαση να αποχωρήσουν και κάποιοι παίκτες τον Γενάρη, είτε µε τη µορφή δανεισµού, είτε µε πώληση, εφόσον έρθει ικανοποιητική πρόταση. Ανάμεσά τους και οι τρεις «κομμένοι» (Σιμόες- Λαμπρόπουλος- Μπακασέτας).

Στην ΑΕΚ μας έχουν μπερδέψει…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Η επιστροφή Ουζουνίδη φέρνει εξελίξεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.