ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Τσόσιτς, Κλωναρίδη στη Λαμία

Ούτε ο Ούρος Τσόσιτς, ούτε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία εκτός έδρας

ΑΕΚ μεταγραφές 1/7: Προς δανεισμό ο Τσόσιτς
ΑΕΚ μεταγραφές 1/7: Προς δανεισμό ο Τσόσιτς
Συντάκτης: Τάσος Καπετανάκος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ούτε ο Ούρος Τσόσιτς, ούτε ο Βίκτωρ Κλωναρίδης είναι στην αποστολή της ΑΕΚ για την αυριανή ρεβάνς του Κυπέλλου με τη Λαμία εκτός έδρας.

Η ΑΕΚ έχει προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο και μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο Μανόλο Χιμένεθ ανακοίνωσε την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση στο ΔΑΚ Λαμίας με δύο σημαντικές απουσίες. Από τις επιλογές του Ανδαλοσιανού τεχνικού απουσίαζε ο Ούρος Τσόσιτς και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης που δεν είχαν πρόβλημα τραυματισμού («κόπηκαν» με απόφαση Χιμένεθ για λόγους τακτικής), αλλά και οι ανέτοιμοι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Ελντερ Λόπες. Βεβαίως, στο Κύπελλο Ελλάδος, είναι υποχρεωτική η παρουσία δυο μικρών στην αποστολή για αυτό και ο Χιμένεθ πήρε μαζί τους τους Μπούση, Μπότο και Γιούση. Στην αποστολή επιστρέφουν οι Λιβάια και Μπακασέτας από τιμωρία. Ετσι, ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα των «κιτρινόμαυρων» σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα και την εντός έδρας ήττα από την Λάρισα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για την ρεβάνς με την Λαμία: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Χουλτ, Σβάρνας, Μπούσης, Κρίστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Μπότος, Γιούσης, Αλεφ, Λιβάια, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Η ΑΕΚ κέρδισε 2-0 στο πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ και τώρα πάει στη Φθιώτιδα για να πάρει την πρόκριση σε τελικό Κυπέλλου, για τρίτη σερί σεζόν.

Exit mobile version