ΑΡΗΣ

Άρης: Αποστολή με Ματίγια μέσα

Άρης: Αποστολή με Ματίγια μέσα: Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (Τρίτη 26/1, 19:30-NS2HD).) – 19η αγωνιστική της Super League. Στους «εκλεκτούς» συμπεριλαμβάνεται και ο Γιοχάν Μπεναλουάν που απουσίασε από το ματς...

Άρης: Χωρίς Ματίγια, Μπεναλουάν στη Ριζούπολη
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Άρης: Αποστολή με Ματίγια μέσα: Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ (Τρίτη 26/1, 19:30-NS2HD).) – 19η αγωνιστική της Super League.

Στους «εκλεκτούς» συμπεριλαμβάνεται και ο Γιοχάν Μπεναλουάν που απουσίασε από το ματς με τον Απόλλωνα λόγω καρτών, αλλά και κάποιων ενοχλήσεων.

Η αποστολή της ομάδας του Αρη για το αυριανό παιχνίδι (26/01) στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Kουέστα, Σιαμπάνης, Ματέο Γκαρσία, Γκανέα, Κριστιάν Λόπεθ, Μπρούνο Γκάμα, Σάκιτς, Μπερτόλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Μαντσίνι, Λούκας Σάσα, Ματίγια, Κάτσε, Σαντέ Σίλβα, Τζέγκο, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης.

Exit mobile version