FEATURED

Η κομβική επιστροφή του αρχηγού στον ΠΑΟΚ!

Ενα σπουδαίο «χαρτί» και πάλι στα χέρια του Ραζβάν Λουτσέσκου

Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ευχάριστα ήταν τα νέα που προέκυψαν από τη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ καθώς ο Αντελίνο Βιεϊρίνια προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και έτσι τίθεται στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα.

Ο αρχηγός του «δικεφάλου» είναι καθοριστικός στο παιχνίδι των «ασπρόμαυρων» και αυτό ήταν εμφανές στο ματς με την Βίντι, όπου η απουσία του ήταν… εκκωφαντική.

Το τελευταίο διάστημα ο Πορτογάλος δεν διανύει εξαιρετική περίοδο φόρμας, ωστόσο, με την ποιότητά του κάνει τη διαφορά. Ενδεικτικό είναι πως στα δύο ντέρμπι με Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο ΠΑΟΚ σκόραρε μετά από ενέργειες του 32χρονου αριστερού οπισθοφύλακα. Στον Πειραιά ήταν το αυτογκόλ του Βούκοβιτς ύστερα από το γύρισμα του Βιεϊρίνια ενώ στην έδρα των «κιτρίνων» ο «δικέφαλος» κέρδισε το πέναλτι ξανά από σέντρα του αρχηγού του.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι ο Πορτογάλος ηγείται στις περισσότερες στατιστικές κατηγορίες έναντι των συμπαικτών του αφού είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ στον συντονισμό του παιχνιδιού ενώ έχει καταγράψει μέχρι τώρα τις πιο πολλές ενέργειες από κάθε άλλο άσο των Θεσσαλονικέων.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως ο Βιεϊρίνια στη συνολική αξιολόγηση είναι με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ και ένας από τους καλύτερους συνολικά στην Super League. Ετσι, στο σημαντικό ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στον Παναθηναϊκό, που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να έχει ξανά στο αρχικό σχήμα τον αρχηγό και ηγέτη της ομάδας του.

Ο ΠΑΟΚ θέλει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οπωσδήποτε τη νίκη ώστε να μεγαλώσει το σερί του στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και να στείλει μήνυμα προς κάθε διεκδικητή του τίτλου ότι φέτος η κορυφή του ανήκει.

Δείπνο του Μαουρίσιο στην ομάδα

ΠΑΟΚ: Πως θα “κλειδώσει” τον τίτλο; Ας μιλήσουμε για μπάλα και μεταγραφές!

Exit mobile version