ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Λένα Αργύρη: Χυδαία τουρκική επίθεση επειδή ζήτησε κυρώσεις για τους S-400

Λένα Αργύρη: Επίθεση από τουρκικό λογαριασμό στο Twitter δέχτηκε η Ελληνίδα δημοσιογράφος, Λένα Αργύρη, επειδή ζήτησε κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας, λόγω της χρήσης των ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 από την Άγκυρα. «Παρόλο που το S-400 παραδόθηκε περισσότερο από ένα χρόνο πριν και δοκιμάστηκε σε μαχητικά αεροσκάφη που παράγονται στις ΗΠΑ ο Αμεριικανός πρόεδρος Ντόναλντ...

Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Λένα Αργύρη: Επίθεση από τουρκικό λογαριασμό στο Twitter δέχτηκε η Ελληνίδα δημοσιογράφος, Λένα Αργύρη, επειδή ζήτησε κυρώσεις σε βάρος της Τουρκίας, λόγω της χρήσης των ρωσικών αντιπυραυλικών συστημάτων S-400 από την Άγκυρα.

«Παρόλο που το S-400 παραδόθηκε περισσότερο από ένα χρόνο πριν και δοκιμάστηκε σε μαχητικά αεροσκάφη που παράγονται στις ΗΠΑ ο Αμεριικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ δεν έχει ακόμη επιβάλει κυρώσεις στην Τουρκία / αυτή η παθητική προσέγγιση έχει ενθαρρύνει την Τουρκία, απειλεί τη συνοχή του ΝΑΤΟ, απειλεί την ασφάλεια χωρών, συμπεριλαμβανομένου του Ισραήλ, της Ελλάδας, της Κύπρου γερουσιασή Μενέντεζ», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η Λένα Αργύρη.

Εξαφανίστηκαν τα τουρκικά F-16 από το Αιγαίο (pics)

Ακολούθησαν πολλά σχόλια και θετικά και αρνητικά (σ.σ. κυρίως από τουρκικούς λογαριασμούς), ενώ ο λογαριασμός Andrey Pasha στο Twitter ζήτησε ο Αμερικανός γερουσιαστής Μενέντεζ να ερευνήσει και για τους ελληνικούς S-300 που βρίσκονται στην Κρήτη.

Ρώσοι: Η Τουρκία φοβάται τους S-300 γι αυτό δεν θα κάνει κάτι στην Ανατολική Μεσόγειο

Μάλιστα ο γνωστός τουρκικός λογαριασμος ζήτησε από την Λένα Αργύρη να βρει… το γρηγορότερο δυνατό ένα «Τούρκο φίλο». «And you Lena, should find a Turkish guy asap», έγραψε χαρακτηριστικά.

Exit mobile version