FEATURED

«Όχι» Καραθανάση και τέλος το ενδιαφέρον

Ο Σερραίος υποψήφιος επενδυτής έστειλε απάντηση στην επιστολή του Ερασιτέχνη, που τον καλούσε να υπογράψουν, η οποία είναι αρνητική (!) και ουσιαστικά αποχωρεί από την διεκδίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού. Σε… κακόγουστο σήριαλ εξελίχθηκε τελικά εδώ και ένα περίπου μήνα, τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού και του υποψήφιου επενδυτή για το ποδοσφαιρικό...

Συντάκτης: Δημήτρης Βανδαράκης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Σερραίος υποψήφιος επενδυτής έστειλε απάντηση στην επιστολή του Ερασιτέχνη, που τον καλούσε να υπογράψουν, η οποία είναι αρνητική (!) και ουσιαστικά αποχωρεί από την διεκδίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανσερραϊκού.

Σε… κακόγουστο σήριαλ εξελίχθηκε τελικά εδώ και ένα περίπου μήνα, τα όσα συνέβησαν μεταξύ του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού και του υποψήφιου επενδυτή για το ποδοσφαιρικό τμήμα, Χρήστου Καραθανάση. Μετά από αλλεπάλληλες ανακοινώσεις εκατέρωθεν όλα έδειχναν σήμερα το μεσημέρι με την επιστολή που έστειλε ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός προς τον κ. Καραθανάση, ότι άνοιγε τελικά ο δρόμος έτσι ώστε να… πέσουν οι υπογραφές και να έχουμε μια νέα εποχή στον ιστορικό σύλλογο, καθώς όλο αυτό το διάστημα η πλευρά του Σερραίου επιχειρηματία πίεζε έτσι ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα των ακαδημιών, με τον ΜΓΣ να δείχνει αντίθετος και να συγκεντρώνει μάλιστα τα αρνητικά σχόλια των φιλάθλων της ομάδας.

Σήμερα λοιπόν, ο Ερασιτέχνης μετά από χθεσινοβραδινό έκτακτο Δ.Σ., αποδέχθηκε (όπως γράψαμε σε άλλο σημερινό κείμενο), τους όρους του κ. Καραθανάση για το συγκεκριμένο θέμα, αλλάζοντας το όλο αρνητικό κλίμα σε κλίμα αισιοδοξίας για όλους και καλώντας τον να έρθει στα γραφεία του ΜΓΣ μέχρι τις 03/08, να υπογράψουν, να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα και να τελειώσουν όλα θετικά. Με νέα επιστολή του όμως, ο κ. Καραθανάσης αρνείται να προχωρήσει στη συμφωνία λέγοντας πως εισέπραξε όλο αυτό το διάστημα αδιαφορία, αντιμετωπίζοντας τον από την πλευρά του Ερασιτέχνη με «καχυποψία ως ψεύτη και συκοφάντη…» και ουσιαστικά τελειώνει εδώ το ενδιαφέρον του για τον Πανσερραϊκό.

Αναλυτικά και η ανακοίνωση του:

«Κύριοι ξεκινήσαμε να υπογράψουμε μια ιστορική συμφωνία που θα αφορά το παρόν και θα ρυθμίζει το μέλλον του ποδοσφαίρου στις Σέρρες με τον Πανσερραϊκό η οποία δυστυχώς, δεν στηρίζεται σε αμοιβαία εμπιστοσύνη κ προχωράει με σημειωτόν βήματα ενώ οι καιροί ου μενετοί !!

Exit mobile version