GOSSIP

Aυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα που χώρισε τον ποδοσφαιριστή άντρα της για μπασκετμπολίστα

Η πανέμορφη Τουρκάλα αποφάσισε να αλλάξει σπορ και από το ποδόσφαιρο να πάει στο μπάσκετ για τα μάτια ενός παίκτη της Φενερμπαχτσέ.

Τουρκία- Τουρκάλα
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Σελίν Τσιγκερτσί έχει προκαλέσει σάλο στην Τουρκία με την απόφασή της να χωρίσει από τον ποδοσφαιριστή άντρα της για τα μάτια ενός μπασκετμπολίστα.

Η γνωστή στην Τουρκία influencer έχει μια ιδιαίτερη αγάπη για τον αθλητισμό. Ο πρώην άντρας της, ο Γκιοκχάν Τσίρα, ήταν ποδοσφαιριστής και αποφάσισε να τον χωρίσει μετά από δύο χρόνια γάμου.

Οι κακές οι γλώσσες λένε ότι η 37χρονη Τουρκάλα το έκανε για τα μάτια ενός 28χρονου μπασκετμπολίστα. Η ίδια επιβεβαιώνει ότι μιλάει με έναν παίκτη του μπάσκετ, αλλά δεν είναι σε σχέση.

Ένα απλό αθώο φλερτ δηλώνει η ίδια, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το όνομα του αθλητή που προσπαθεί να βάλει μέσα στα δίχτυα της.

Η ταυτότητα του αθλητή δεν έμεινε για αρκετό καιρό κρυφή. Μάλιστα είναι αρκετά γνωστός και αγωνίζεται στην Euroleague και την Φενερμπατχσέ.

Κι αυτός είναι ο Μετετσάν Μπιρσέν. Ίσως είναι κι αυτός ένας λόγος που η Φενέρ δεν είναι τόσο καλή τη φετινή σεζόν και πάει από ήττα σε ήττα στην Euroleague

Δείτε την εντυπωσιακή τουρκάλα:

Exit mobile version