GOSSIP

Big Brother: Το «βέτο» έκανε τους υποψήφιους για αποχώρηση τρεις!

Το Big Brother χθες είχε ακόμη μία ανατροπή, πριν τελικά διεξαχθεί το σημερινό (21:00), καθιερωμένο πλέον live, της συγκεκριμένης εκπομπής. Οι υποψήφιοι για αποχώρηση μέχρι το χθεσινό επεισόδιο του Big Borther ήταν τέσσερα άτομα. Όμως μετά από ένα παιχνίδι με κάρτες, στο οποίο οι παίκτες χρειάστηκε να μπλοφάρουν, οι δύο νικητές ήταν η Ραμόνα και...

Big Brother
Big Brother
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Το Big Brother χθες είχε ακόμη μία ανατροπή, πριν τελικά διεξαχθεί το σημερινό (21:00), καθιερωμένο πλέον live, της συγκεκριμένης εκπομπής.

Οι υποψήφιοι για αποχώρηση μέχρι το χθεσινό επεισόδιο του Big Borther ήταν τέσσερα άτομα. Όμως μετά από ένα παιχνίδι με κάρτες, στο οποίο οι παίκτες χρειάστηκε να μπλοφάρουν, οι δύο νικητές ήταν η Ραμόνα και ο Ζακ από τις δύο ομάδες που είχαν σχηματιστεί νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Σπαλιάρας: «Έχω κρύψει χρήματα από την εφορία, αλλιώς τι Έλληνας θα ήμουν;»

Στην τελική… αναμέτρηση όμως των δύο, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Ζακ Ιωαννίδης, που κέρδισε το περίφημο «βέτο». Το χρησιμοποίησε και «έσωσε» τον συμπαίκτη και φίλο του, Γρηγόρη Τσεκούρα. Έτσι πλέον οι υποψήφιοι για αποχώρηση από τέσσερις έγιναν τρεις.

Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον το σημερινό live, με τους παίκτες που ενδέχεται πλέον να αποχωρήσουν να είναι οι: Χρήστος Βαρουξής, Ραμόνα Μοροσάνου και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Exit mobile version