GOSSIP

Eιρήνη Καζαριάν: Η φωτογραφία της που… τερμάτισε τα likes

Αρκούσε μία και μόνο φωτογραφία της για να ρίξει το Instagram. Ο λόγος για τη νικητρια του GNTM Ειρηνη Καζαριαν που όλοι μας έχουμε θαυμάσει από τότε που τελείωσε το παιχνίδι έως και σήμερα! Η Ειρήνη της καρδιάς μας λοιπόν ανέβασε σήμερα το μεσημέρι μία φωτογραφία του εαυτού της μπροστά σε ένα καθρέφτη και κατάφερε...

Συντάκτης: Μίλτος Τσιμπούκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Αρκούσε μία και μόνο φωτογραφία της για να ρίξει το Instagram. Ο λόγος για τη νικητρια του GNTM Ειρηνη Καζαριαν που όλοι μας έχουμε θαυμάσει από τότε που τελείωσε το παιχνίδι έως και σήμερα!

Η Ειρήνη της καρδιάς μας λοιπόν ανέβασε σήμερα το μεσημέρι μία φωτογραφία του εαυτού της μπροστά σε ένα καθρέφτη και κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε μία μόλις ώρα 22.000 likes. Και όχι άδικα…

«Μετά το παιχνίδι μου στέλνουν πολλά μηνύματα, αλλά η αλήθεια είναι πως από κοντά δεν με πλησιάζουν. Μάλλον με φοβούνται! Πριν μου μιλούσαν περισσότερο. Παραδέχομαι όμως πως είμαι κι εγώ πολύ επιλεκτική και δύσκολα θα με τραβήξει ένα αγόρι.

Πρέπει σίγουρα να είναι καλλιτεχνικό πνεύμα. Μου αρέσουν οι χίπηδες! Αυτή την περίοδο δεν έχω σχέση» δήλωσε σε συνέντευξη.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε καλή πρόοδο και ας ελπίσουμε ότι θα συνεχίσει έτσι και στο μέλλον.

Exit mobile version