GOSSIP

GNTM 2: Το «καυτό» Instagram της κολλητής της Τούνη (pics)

Οι φωτογραφίες της μιλούν από μόνες τους

GNTM
GNTM
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Κονδυλένια ή Λένια βρέθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 2 και μπορεί η πρώτη εικόνα να μην ήταν θετική, ωστόσο το Instragram της νεαρής παίκτριας τα λέει… όλα.

Η διαγωνιζόμενη είπε στους κριτές ότι είναι μοντέλο στο Instagram και η Βίκυ Καγιά έψαξε τη σελίδα της στην οποία έχει 25.000 followers.

Όταν η Λένια φόρεσε μαγιό, ο σχεδιαστής Άγγελος Μπράτης σχολίασε ότι οι φωτογραφίες έχουν υποστεί φώτοσοπ και δεν έχουν μόδα.

Περισσότερο, όμως, τους προβλημάτισε είναι ότι άνηκε στην κατηγορία light plus size μοντέλο. Σκρολάροντας στο Instagram της, ο φακός έπιασε φωτογραφία της με την Ιωάννα Τούνη, με την οποία ήταν κολλητές φίλες.

Η Θεσσαλονικιά πρώην παίκτρια του My Style Rocks, που χώρισε πρόσφατα, σε παλιότερο Q&A με τους ακολούθους της είχε πει πως δεν είναι πλέον κοντά με την Λένια.

Ο Δημήτρης Σκουλός, ο οποίος διαφώνησε με τη Βίκυ Καγιά για ένα μοντέλο, είπε στη Λένια πως η σελίδα της στο Instagram είναι πιο… λαϊκή από ό,τι θα ήθελαν. Τελικά, η διαγωνιζόμενη πήρε τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Αγγελο Μπράτη.

Δείτε το βίντεο από την οντισιόν της Λένιας στο GNTM και φωτογραφίες από το προφίλ της στο Instagram:

Κάνε follow το Sportime στο Instagram και like στο Facebook

Exit mobile version