GOSSIP

Γουέιντ: Ελληνικό καύσωνα προκάλεσε η γυναίκα του (pics)

Η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια, Γκάμπριελ Γιούνιον που ρίχνει και 9 χρονάκια στο κεφάλι στον βετεράνο σταρ του ΝΒΑ έκανε τα θερμόμετρα να χτυπάνε κόκκινα στην διάρκεια της παραμονής του ζευγαριού στην Ελλάδα

Γουέιντ
Γουέιντ
Συντάκτης: Στέφανος Σύριγγας Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Ο Ντουέιν Γουέιντ και η σύζυγός του, Γκάμπριελ Γιούνιον αποχαιρέτισαν την Ελλάδα όπου έκαναν διακοπές ως τώρα. Επειδή είστε φιλοχρήματοι σίγουρα θα πείτε: «Στο καλό να πάνε και να μας ξανάρθουν, καθώς και τσάμπα διαφήμιση μας έκαναν και ένα σκασμό δολάρια σκόρπισαν εδώ».

Αδικο δεν θα έχετε, αλλά η παρακαταθήκη που άφησε πίσω του ο βετεράνος σταρ του ΝΒΑ Γουέιντ και η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια σύζυγός του, δεν ήταν μόνο τα λεφτά. Ηταν και οι φωτογραφίες που έβγαλε εδώ η εκρηκτική Αμερικανίδα!

 

Ο Φώτος Τζαβέλας, οι Σουλιώτες και το γουάξινγκ

Η Γκάμπριελ Γιούνιον  έβαλε τα μικροσκοπικά μαγιό της που επέτρεπαν την ανδρική φαντασία να καλπάζει σαν τον Μελ Γκίμπσον με το άλογο στο «Braveheart» (μεταξύ μας, βέβαια,  το να βλέπεις έναν μπρουτάλ τύπο να καλπάζει με εκείνη την φούστα όχι την κλαρωτή, αλλά την καρό, το περίφημο σκωτσέζικο κιλτ, δεν είναι και ό,τι πιο ανδρουά, αλλά λέμε τώρα) και σαν τον Χρήστο Καλαβρούζο ως Φώτο Τζαβέλα στην ταινία: «Οι Σουλιώτες». Επίσης επέτρεπαν στον ελληνικό ανδρικό πληθυσμό να θαυμάσει τα εντυπωσιακά κάλλη της και να καταλάβει μέχρι και το πότε είχε κάνει για τελευταία φορά γουάξινγκ στο μπικίνι.

 

Ο Καραϊσκάκης, ο Ολυμπιακός και η Υδρα

Η Αμερικανίδα προκάλεσε καύσωνα σε όλες τις ελληνικές παραλίες που πήγε το ζευγάρι και το πιο εντυπωσιακό απαθανάτισε και πολλές από τις στιγμές αυτές σε φωτό και φυσικά ως σταρ που σέβεται τον εαυτό της, τις ανέβασε στα social media, για να πυρπολήσει τις σκέψεις των ανδρών σαν άλλος μπουρλοτιέρης (η ιδέα με το μπουρλιότιασμα μάλλον θα της ήρθε και στην Υδρα, όπου πήγε ανάμεσα στα άλλα νησιά το ζευγάρι).

Και επειδή είστε άσχετοι και πιθανόν νομίζεται ότι ο Καραϊσκάκης ήταν αυτός που έφτιαξε το γήπεδο του Ολυμπιακού στον Πειραιά και ο Κανάρης ήταν εκτροφέας καναρινιών και ήταν και ο πρώτος που ανακάλυψε τα Κανάρια Νησιά, να σας πούμε ότι από την Υδρα καταγόταν ο άλλος μεγάλος μπουρλιοτέρης της ελληνικής επανάστασης του 1821 Ανδρέας Μιαούλης (ο άλλος ήταν ο Κανάρης, βόδια).

 

Η γριά κότα του Γουέιντ, το ζουμί και η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Το ζευγάρι πέρασε από χίλια κύματα, όχι βέβαια, για να φτάσει ως την Ελλάδα, αλλά για να παντρευτεί. Ο Ντουέιν γνώρισε τη Γκάμπριελ σε ένα φιλανθρωπικό event το 2009. Εκείνη του έριχνε 9 χρόνια στο κεφάλι, καθώς είναι 46 στα 47 κι εκείνος είναι 37. Μπρος τα κάλλη όμως, τι είναι η διαφορα ηλικίας. Εμ, η Γκάμπριελ δεν πήγαινε δα και στο δημοτικό στις  καλόγριες με την Αννα Βίσση και την Ζωζώ Σαπουντζάκη. Αφήστε που είναι και μπουκιά και συχώριο.

 

Τα alley-oop του Γουέιντ και ο Βασίλης Λεβέντης

Ο Ντουέιν φυσικά της έριξε κάρφωμα στον αιφνιδιασμό, της ζήτησε να βγούνε και τσουπ σε χρόνο μηδέν άρχισε να της διδάσκει τα μυστικά των back door και των alley-oop. Το 2013 το ζευγάρι χώρισε (καλά θα πείτε ότι και ο Απόστολος Γκλέτσος χώριζε κάποτε από τις επίσημες συζύγους του και τις σχέσεις του με πιο γρήγορο ρυθμό κι από τα καντήλια που έριχνε κάποτε στους ψηφοφόρους του ο Βασίλης Λεβέντης, επειδή δεν τον είχαν βάλει στην Βουλή, άρα σιγά το θέμα). Δεν έχετε άδικο. Το θέμα είναι όμως, ότι ο Ντουέιν και η Γκάμπριελ τα βρήκαν τον ίδιο χρόνο και μάλιστα ένα χρόνο μετά, το 2014 ανέβηκαν το πήρε το κορίτσι με παπά και με κουμπάρο.

Exit mobile version