GOSSIP

Η Lifo έκραξε Σπανούλη – Χοψονίδου

Το σχόλιο της Lifo για την είδηση της εγκυμοσύνης της γυναίκας του Βασίλη Σπανούλη...

Σπανούλη - Χοψονίδου
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Έγινε και αυτό, ένα χαρμόσυνο γεγονός υπήρξε Μέσο το οποίο δεν το είδε με καλό μάτι με τον τρόπο που παρουσιάστηκε από Σπανούλη – Χοψονίδου. Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα Lifo σχολίασε με αρνητικό τρόπο την είδηση εγκυμοσύνης της γυναίκας του Βασίλη Σπανούλη.

Όχι για την είδηση, φυσικά, αλλά για τον τρόπο που προτίμησε η σύζυγός του, Ολυμπία, να το παρουσιάσει στα social media. Η Χοψονίδου τράβηξε με βίντεο την αντίδραση του Σπανούλη τη στιγμή που έμαθε ότι θα γίνει πατέρας για 6η φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Κεστούτις Κεμζούρα: Να η ευκαιρία!

Το βίντεο αυτό «ανέβασε» στη συνέχεια στα social media και η Lifo το σχολίασε αρνητικά. Τονίζοντας στον τίτλο του κειμένου «ίσως δεν είναι όλα για δημοσίευση. Με αφορμή το πολύ άβολο βιντεάκι του Σπανούλη».

Ίσως όμως δεν θα έπρεπε να τα παίρνουμε και όλα τόσο σοβαρά…

Ας αφήνουμε τον κόσμο να αντιδρά στις δικές του χαρές όπως θέλουν. Ίσως μάλλον θα έπρεπε να πούμε «δεν είναι όλα για σχολιασμό»…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Χοψονίδου-Σπανούλης: Αντί για δώρο… τεστ εγκυμοσύνης! (vid)

Σιγά τα… ωα, σιγά το κακό. Δεν ανέβασε και βίντεο μέσα από το δωμάτιο της γέννας. Και που το είδε πως δεν πήγε καλά η αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη; Εντάξει, δηλαδή γίνεται κάτι viral και μετά πάμε και σχολιάζουμε ό,τι νά ‘ναι; Ωραία οικογένεια έχει ο Σπανούλης, ωραία σχέση φάνηκε να έχει με τη γυναίκα του μάλιστα. Κάνει και πλάκα ο ένας στον άλλο. Που το είδαν το κακό, ένας Θεός ξέρει…

Από την άλλη όμως, για να ελαφρύνουμε και λίγο την… ατμόσφαιρα και να πούμε και μια χαριτωμενιά, ήταν ωραίος ο τρόπος που το ανακοίνωσε η Χοψονίδου το 6ο τους παιδί. Δεν είναι και εύκολο να βρίσκεις πρωτότυπους τρόπους, όταν ήδη έχεις 5 παιδιά!!!

Exit mobile version