GOSSIP

Η νταλίκα και τα φασόλια γίγαντες Πρεσπών

Η Ντανίκα βλέπετε είναι επαγγελματίας οδηγός. Όχι σε ταξί ή σε νταλίκα που μεταφέρει φασόλια γίγαντες Πρεσπών βρε μοσχάρια. Είναι οδηγός σε αυτοκίνητα αγώνων.

Συντάκτης: Στέφανος Σύριγγας Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Η Ντανίκα βλέπετε είναι επαγγελματίας οδηγός. Όχι σε ταξί ή σε νταλίκα που μεταφέρει φασόλια γίγαντες Πρεσπών βρε μοσχάρια. Είναι οδηγός σε αυτοκίνητα αγώνων.

Η Αμερικανίδα, βέβαια, έχει βάλει χειρόφρενο αποσυρθεί πια από τις πίστες και τους αγώνες. Η αίγλη της όμως, παραμένει ακόμα στον χώρο. Βέβαια, για να πούμε και την κακία μας, δεν έγινε διάσημη τόσο για τις οδηγικές της ικανότητες και τις τεράστιες επιτυχίες , αλλά για το γεγονός ότι από κορμί ήταν… τέρμα τα γκάζια και έκανε τα λάδια της μηχανής και την λίμπιντο του ανδρικού κοινού να κοχλάζουν.

Η αντλία νερού, ο ροφός και ο σαργός

Η Ντανίκα γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου του 1982 στο εξωτικό Μπελόιτ του Ουισκόνσιν, στο οποίο κατοικούν περίπου 37.000 Ουισκονσινέοι και το πιο γνωστό του κτίριο είναι μια αντλία νερού το Water Tower Place. Καλά κρασιά και καλά νερά δηλαδή.

Ο πατέρας της είχε μια τρέλα γενικά με τα οχήματα (μηχανάκια, αυτοκίνητα, σνόουμομπιλ) και αυτό το πέρασε και στις δυο κόρες του. Κάποια στιγμή θέλησε να κάνει τις κόρες του να ασχοληθούν με κάποιο χόμπι και αποφάσισε να πάρει μια βάρκα. Ευτυχώς όμως, δεν την πήρε διότι οι μικρές θα ήταν σήμερα ψαράδες και θα είχαν το ψαράδικο: «Ο ροφός και ο σαργός είναι θάνατος αργός» στο Μπελόιτ.

Οι αδελφές Πάτρικ του ζήτησαν να κάνουν καρτ και έτσι το νερό ή αν προτιμάτε το λάδι μηχανής μπήκε στ’ αυλάκι. Η αδελφή της βέβαια δεν κόλλησε με τα αυτοκίνητα, διότι έγινε παιδίατρος. Η Ντανίκα πάλι κόλλησε όπως κολλάνε τα ωστήρια και οι βαλβίδες άμα δεν βάζεις λάδι στον κινητήρα.

Αρχισε, λοιπόν, να τρέχει με ό,τι αυτοκίνητο έβρισκε. Αποφάσισε να πάει ακόμα και στην Αγγλία για να κάνει μαθήματα στην σχολή που είχε ο θρύλος της Φόρμουλα 1, Τζάκι Στιούαρτ. Εκεί μάλιστα έκανε μαθήματα με μετέπειτα σούπερ σταρ του αθλήματος όπως ο Τζένσον Μπάτον.

Η βασίλισσα Ελισάβετ και η βασίλισσα Ζωζώ Σαπουντζάκη

Τελικά άφησε την Αγγλία. Δεν ξέρουμε αν την σόκαρε το γεγονός ότι οι Αγγλοι γενικώς βάζουν την όπισθεν, ενώ έχουν για βασίλισσα, όχι την Ζωζώ Σαπουντζάκη, αλλά εκείνη τη μούμια την Ελισάβετ, που καλά της κάνει ο γιος της ο Κάρολος και της έψηνε το ψάρι και τον σολομό Ουαλίας στα χείλη με τις τρέλες που έκανε κατά καιρούς.

Ετσι γύρισε στις ΗΠΑ και άρχισε να περνάει από διάφορα αγωνιστικά και διάφορους αγώνες όπως το Indy 500, ενώ έφτασε να τρέχει ακόμα στο περίφημο πρωτάθλημα NASCAR.

Τα σεμαδάκια και ο quarterback του NFL

Τελικά το παράτησε το άθλημα πριν κάνα χρόνο και δεν ξέρουμε αν πλέον ασχολείται με τα οικοκυρικά φτιάχνει στον καλό της τον quarterback του NFL, Ααρον Ρότζερς, παν κέικς με σιρόπι σφενδάμου, ή του πλέκει πουλόβερ με βελόνες και φτιάχνει σεμεδάκια με το βελονάκι για να στολίζει τις τηλεοράσεις στο σπίτι της, αλλά ξέρουμε ότι έχει αρχίσει να χάνεται από το προσκήνιο και να κάνει το ρεζερβουάρ του ανδρικού κοινού να αδειάζει.

Exit mobile version