GOSSIP

Η Πάολα δεν πλήρωσε τους εργαζόμενους στο ΓΚΑΖΙ

Η Πάολα αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη στο ΓΚΑΖΙ Live, με την πληροφορία ότι πλήρωσε τους εργαζόμενους για τα 5 χαμένα μεροκάματα να διαψεύδεται. Οι εμφανίσεις των δύο γνωστών καλλιτεχνών σταμάτησαν την περασμένη Παρασκευή 8 Μαρτίου, με το φινάλε των παραστάσεων να είναι προγραμματισμένο για τις 23 του μήνα. Σύμφωνα με διαδικτυακές...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Πάολα αποχώρησε από το σχήμα με τον Νότη Σφακιανάκη στο ΓΚΑΖΙ Live, με την πληροφορία ότι πλήρωσε τους εργαζόμενους για τα 5 χαμένα μεροκάματα να διαψεύδεται.

Οι εμφανίσεις των δύο γνωστών καλλιτεχνών σταμάτησαν την περασμένη Παρασκευή 8 Μαρτίου, με το φινάλε των παραστάσεων να είναι προγραμματισμένο για τις 23 του μήνα.

Σύμφωνα με διαδικτυακές πληροφορίες, η Πάολα αποφάσισε να αποκαταστήσει οικονομικά τους 120 εργαζόμενους όσον αφορά τα 5 χαμένα μεροκάματα. Μια και η αποχώρηση ήταν δική της απόφαση.

Αυτό, όμως, δεν επιβεβαιώνεται. Ίσα-ίσα διαψεύδεται. Η Κατερίνα Βασιλείου, επί χρόνια μέλος του μπαλέτου του Νότη Σφακιανάκη, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook το εξής: «Το ψέμα βγήκε από τον Παράδεισο….. Για όλους εσάς που διαβάζετε ότι γράφουν κάποιοι “δημοσιογράφοι” και τα πιστεύετε να σας πληροφορήσω ότι δεν πληρωθήκαμε ποτέ για το Σάββατο που δεν δουλέψαμε στο #Gazilive τελευταία στιγμή….. Και φυσικά ούτε τις επόμενες μέρες!!!

Συνεχίστε να διαβάζετε 
🙈κάντε κλικ

(Το γράφω γιατί με ρωτήσατε πολλοί!
και η παραπληροφόρηση έχει τα όρια της…..»

Σύμφωνα με αυτό οι πληροφορίες που την ήθελαν να έχει προβεί σε αυτήν την, ομολογουμένως, αξιοθαύμαστη κίνηση αποδεικνύονται αναληθείς. Βέβαια ίσως αυτό γίνει στο άμεσο μέλλον.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ

Το περασμένο Σάββατο είχε αιτιολογήσει την αποχώρησή της από το sold out σχήμα ως εξής: «Με μεγάλη μου λύπη θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι αποχωρώ από το Γκάζι Live δύο εβδομάδες νωρίτερα από την προκαθορισμένη ημερομηνία λήξης, παρόλη τη μεγάλη εμπορική επιτυχία που συνεχίζει να έχει. Δυστυχώς, οι αρχές μου και κυρίως η ψυχή μου δεν μπορούν να ανεχτούν άλλο τη συμπεριφορά και τις “ιδιοτροπίες” του κυρίου Σφακιανάκη. Είναι η πρώτη (και ελπίζω η τελευταία) φορά που δεν τελειώνω μία σεζόν αγκαλιασμένη με τον συνάδελφο καλλιτέχνη και χαρούμενη για όσα πέρασα μαζί του..», αναφέρει η κορυφαία λαϊκή ερμηνεύτρια της γενιάς της και καταλήγει: “ευχαριστώ την επιχείρηση Μαροσούλη για την άψογη συνεργασία και όλη την αγάπη και τη στήριξη που μας έδωσε και τους 120 εργαζόμενους που είναι πλέον 120 νέοι φίλοι μου!».

Exit mobile version