GOSSIP

Παπαντωνίου: Η άκομψη ανάρτησή του για την Τούνη (pics)

Μια ανάρτηση του Νώντα Παπαντωνίου ήρθε να πυροδοτήσει νέες φήμες για τις σχέσεις που διατηρεί πλέον με την πρώην αγαπημένη του Ιωάννα Τούνη.

Παπαντωνίου - Τούνη: Πήγαν για… Μπαλί και βγήκαν χωρισμένοι (pics)
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο Νώντας Παπαντωνίου και Ιωάννα Τούνη εξακολουθούν να γίνονται viral για όποια έχει να κάνει με την πρώην σχέση τους. Για παράδειγμα την Τετάρτη (4/9) η είδηση ότι ο γνωστός καλαθοσφαιριστής μπλόκαρε το γνωστό μοντέλο προκάλεσε… πανικό.

Λίγο αργότερα μάλιστα ήρθε και μια άκομψη ανάρτηση του Παπαντωνίου για να πυροδοτήσει νέο χαμό στα σχόλια στον κόσμο του διαδικτύου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ιωάννα Τούνη: Έφαγε «μπλοκ» το μοντέλο!

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω ο μπασκετμπολίστας δείχνει το… επίμαχο σημείο του συνοδεύοντας την ανάρτησή του με τη φράση «σε άλλα νέα της ημέρας».

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε πριν λίγο καιρό στο Μπαλί, μέρος στο οποίο το ζευγάρι βρέθηκε εκεί διακοπές παρότι χωρισμένο! Ναι, ναι καλά διαβάσατε, κι αυτό καθώς το ταξίδι αυτό είχε κανονιστεί καιρό πριν.

Έτσι αν και χώρια αποφάσισαν να πάνε μαζί προκειμένου να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία και να σώσουν τη σχέση τους.

Τελικά αυτό δεν συνέβη με την Τούνη να αποκαλύπτει ότι πλέον ο Νώντας την έχει μπλοκάρει, με τον τελευταίο μάλιστα να ποστάρει και την παρακάτω φωτο. Φυσικά δεν μπορούμε να πούμε με σιγουριά για το αν όντως απευθύνεται στην πρώην σύντροφό του, ωστόσο ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του…

Κάντε Follow το Sportime στο Instagram και Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook.

Exit mobile version