GOSSIP

Σε μπελάδες ο Ιμπραΐμοβιτς: Κυκλοφορούσε παράνομα την υπερπολυτελή Ferrari του

Μπελάδες φαίνεται πως έχει αντιμετωπίζει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, καθώς κυκλοφορούσε τη νέα υπερπολυτελή Ferrari του χωρίς άδεια στη Σουηδία.

Σε μπελάδες ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Κυκλοφορούσε παράνομα την υπερπολυτελή Ferrari του
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τι τραβάει κι αυτός ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς… Ο Σουηδός σταρ ενημερώθηκε από την Υπηρεσία Μεταφορών της Σουηδίας ότι κυκλοφορεί τη νέα υπερπολυτελή Ferrari του χωρίς άδεια στους δρόμους της Στοκχόλμης!

Ο «Ίμπρα», τον περασμένο Οκτώβριο που είχε τα γενέθλιά του είπε να κάνει δώρο στον εαυτό του μια Ferrari Monza SP2. Ενα αυτοκίνητο το οποίο πιάνει τα 100χλμ την ώρα σε 3”, με την  τελική του ταχύτητά του να αγγίζει τα 300 χλμ/ώρα. Οσο για την τιμή του, προσεγγίζει τα 2 εκατομμύρια ευρώ(!!!) και όπως αντιλαμβάνεστε είναι μόνο για διακεκριμένους πελάτες της διάσημης αυτοκινητοβιομηχανίας.

Οπως είναι δηλαδή ο ένας και μοναδικός (όπως αυτοαποκαλείται) Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Όμως όταν κάποια στιγμή θέλησε να κάνει…επίδειξη το νέο του απόκτημα στους δρόμους της Σουηδίας δεν περίμενε αυτό να τον βάλει σε μπελάδες.

Κι αυτό διότι, η σουηδική Υπηρεσία Μεταφορών ενημέρωσε τον άσο της Μίλαν πως η άδεια κυκλοφορίας του συγκεκριμένου οχήματος έχει λήξει από τις 30 Μαρτίου και δεν μπορεί να το κυκλοφορεί.

Ετσι, ο «Ιμπρα» θα πρέπει να πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο το οποίο θα του επιβληθεί από τις Αρχές.

Exit mobile version