GOSSIP

Τούνη – Παπαντωνίου: Τα ξαναβρήκαν; (pic)

Τούνη- Παπαντωνίου: Ένα ζευγάρι που την περασμένη χρονιά μας απασχολείσαι αρκετά. Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Νώντας δεν έκρυβαν τον έρωτα τους. Ωστόσο πριν από το ταξίδι τους στο Μπαλί χώρισαν.  Η Ιωάννα προχώρησε τη ζωή της και αμέσως βρήκε το νέο της έρωτα. Και αυτός δεν κράτησε πολύ, μιας και η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά...

Τούνη- Παπαντωνίου
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τούνη- Παπαντωνίου: Ένα ζευγάρι που την περασμένη χρονιά μας απασχολείσαι αρκετά. Τόσο η Ιωάννα όσο και ο Νώντας δεν έκρυβαν τον έρωτα τους. Ωστόσο πριν από το ταξίδι τους στο Μπαλί χώρισαν. 

Η Ιωάννα προχώρησε τη ζωή της και αμέσως βρήκε το νέο της έρωτα. Και αυτός δεν κράτησε πολύ, μιας και η εντυπωσιακή Θεσσαλονικιά είναι και πάλι ελεύθερη. 

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος ο Νώντας Παπαντωνίου το πέρασε στη Θεσσαλονίκη και η Ιωάννα Τούνη στην Αθήνα, ωστόσο φαίνεται πως ο γκαρντ της Λάρισας δεν την έχει ξεχάσει.

Το πρωί της Τρίτης (9/6)ο Νώντας Παπαντωνίου με την ανάρτηση του στο Instagram άναψε φωτιές. Ο Παπαντωνίου φαίνεται να φοράει μια ζακέτα με το λογότυπο της εταιρίας ρουχισμού της πρώην του Ιωάννας Τούνη βάζοντας φωτιά στα social media, ενώ και η ίδια βρίσκεται στην Αθήνα αυτή την στιγμή όπως μαρτυρούν και οι δικές τις αναρτήσεις.

Ιδού η εν λόγω ανάρτηση του Παπαντωνίου:

 

Exit mobile version