Αποκαλύψεις που σοκάρουν για την Victoria’s Secret.

Αποκαλύψεις που «καίνε» τον οίκο Victoria’s Secret βγήκαν στο φως της δημοσιότητας.

Victoria’s Secret. Και ποιο μοντέλο που ξεκινά την πορεία του στον χώρο, δεν έχει ως στόχο να γίνει μια ημέρα «Αγγελάκι». Τι κρύβεται όμως πίσω από τα λαμπερά φώτα του οίκου;

Ό,τι λάμπει δεν είναι χρυσός λέει ο λαός και αυτή η περίπτωση δεν αποτελεί εξαίρεση. Το podcast μία από τις υπαλλήλους του οίκου (Σίντι), πήγε τα «μυστικά» ένα βήμα παραπάνω, πέρα από τις εξαντλητικές δίαιτες και την αρρωστημένη σχέση των μοντέλων με το σώμα τους.

Ειδικότερα, οι αποκαλύψεις αφορούν τις σχέσεις του δισεκατομυριούχου επιχειρηματία και ιδρυτή της L Brands, Λες Γουέξνερ με τον Τζέφρι Έπσταϊν.

«Όταν ερχόταν δίπλα σου ο Γουέξνερ, ένιωθες ξαφνικά σαν να σου έδινε δύναμη. Τόση αυτοπεποίθηση είχε. Αλλά άργησα να καταλάβω ότι κάτι πήγαινε λάθος», αναφέρει.

«Πάντα στην παρέα τους, φαινόταν σαν κάτι να μην πήγαινε σωστά. Για παράδειγμα, βρισκόμουν σε μία επίδειξη με το αφεντικό μου, τον Γουέξνερ και ήταν εκεί κι ο Έπσταϊν. Ξαφνικά, γύρισε, με κοίταξε και με κάλεσε σε ένα after πάρτι στο σπίτι του αφεντικού μου. Συνειδητοποίησα ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλιώς γιατί να μην με καλούσε ο Γουέξνερ; Δεν ήξερα καν ποιος ήταν αυτός ο τύπος, ο Έπσταϊν. Οπότε αρνήθηκα», περιγράφει.

«Τότε άρχισε σιγά – σιγά να φαίνεται ότι η κατάσταση ήταν λάθος. Κορίτσια γεμάτα ναρκωτικά, χάπια αδυνατίσματος, πάρτι με όργια και το μόνο που έβγαινε προς τα έξω ήταν η λαμπερή εικόνα, που έχτιζαν το πρωί. Οι νύχτες ήταν φρικτές. Δεν μιλάμε απλώς για πολύ αδύνατες κοπέλες, μιλάμε για άτομα άρρωστα και στο σώμα και στην ψυχή», έκλεισε.