ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ

Λυκογιάννης: «Αν συνεχίσει ο Κολοσσός με το ίδιο σκεπτικό, ο κύκλος μου έκλεισε»

Ο Άρης Λυκογιάννης μετά από τέσσερα χρόνια είναι πιθανό να αποχωρήσει από τον Κολοσσό
Λυκογιάννης: «Αν συνεχίσει ο Κολοσσός με το ίδιο σκεπτικό, ο κύκλος μου έκλεισε»

Ο Κολοσσός κατάφερε να προκριθεί στα πλέι οφ κερδίζοντας τον Άρη και πλέον ετοιμάζεται για τις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό. Ο τεχνικός των «θαλασσί», Άρης Λυκογιάννης, μιλώντας, όμως, στην κάμερα της ΕΡΤ αναφέρθηκε στο μέλλον του στο «σμαραγδένιο» νησί προαναγγέλλοντας το τέλος της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Αναλυτικότερα ο Έλληνας τεχνικός που βρίσκεται στο τιμόνι του Κολοσσού από το 2014 ανέφερε: «Νομίζω ότι αυτή είναι μια απάντηση που θα πρέπει να δώσει η ίδια η ομάδα. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι ο κύκλος έχει κλείσει, αν η ομάδα αποφασίσει να πορευτεί με το ίδιο σκεπτικό, που δουλεύει όλα αυτά τα χρόνια.

Ήταν χρόνια που έφεραν πράγματα και επιτυχίες, τα δεδομένα όμως δείχνουν ότι ο πήχης έχει ανέβει γιατί εμφανίζονται κι άλλες ομάδες με φιλοδοξίες και ισχυρά κίνητρα, που είναι καλά δομημένες οικονομικά.

Κι η ομάδα εδώ πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα. Από αυτό περισσότερο θα εξαρτηθούν οι δικές μου κινήσεις για το μέλλον».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λυκογιάννης: «Αν συνεχίσει ο Κολοσσός με το ίδιο σκεπτικό, ο κύκλος μου έκλεισε»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αναστάσης Καραμουσαδάκης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.