Κύπρος: Φρικτό θάνατο βρήκαν 1000 μικρά γουρουνάκια μετά από φωτιά που ξέσπασε στη Λευκωσία!

Κύπρος: Μια πολύ άσχημη είδηση έρχεται από την Κύπρο, όπου 1000 μικρά γουρουνάκια βρήκαν φρικτό θάνατο έπειτα από φωτιά που ξέσπασε στη Λευκωσία!

Η πυρκαγιά που ξέσπασε σε χοιροστάσιο με έδρα στη Λευκωσία ήταν πολύ μεγάλης έκτασης με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς και μέσα από αυτήν να χάσουν τη ζωή τους 1000 μικρά ζώα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από ενημέρωση που έλαβαν από τον ιδιοκτήτη του χοιροστασίου, που βρίσκεται στο δρόμο  Μένοικου προς Άγιο Ιωάννη εντός του υποστατικού βρίσκονταν 96 μητέρες γουρουνιών και περίπου χίλια νεογνά, τα οποία βρήκαν φρικτό θάνατο, από την πυρκαγιά.

Την ίδια ώρα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία σε συνεργασία με την Μηχανολογική Υπηρεσία και την Αστυνομία, άρχισαν έρευνες, για να διαπιστώσουν τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο, ακόμα και κακόβουλης ζημιάς.

Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 20:45 το βράδυ της Δευτέρας και για κατάσβεσή της, έσπευσαν στο σημείο τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής.

Η φωτιά περιορίστηκε και δεν επεκτάθηκε σε γειτνιάζοντα υποστατικά της περιοχής, ενώ στο σημείο παρέμειναν καθόλη τη διάρκεια της νύχτας, μέλη της Πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γεννήθηκα 25η Μαρτίου: Βίντεο από παιδιά της Διασποράς για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση

Παιδιά της διασποράς, σε ένα υπέροχο βίντεο για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση!

Φιλμάκι για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, ετοίμασε το Γραφείο του Επιτρόπου Προεδρίας της Κύπρου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «με αισθήματα υπερηφάνειας και συγκίνησης παρουσιάζουμε σήμερα σε συνεργασία με όλα τα οργανωμένα σύνολα της Διασποράς μας, παιδιά και νέους της Διασποράς μας, από διάφορες γωνίες του κόσμου να δίνουν τα δικά τους μηνύματα για τον αγώνα του ’21, τη συμβολή της Κύπρου στην Επανάσταση και τον απόηχο της στους απελευθερωτικούς αγώνες της Κύπρου».