ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

Κύπρος εκλογές: Συνήλθε εκτάκτως το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ μετά την απόσυρση Ταουξιή

Κύπρος εκλογές: Συνήλθε εκτάκτως το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ μετά την απόσυρση Ταουξιή
Κύπρος εκλογές: Συνήλθε εκτάκτως το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ μετά την απόσυρση Ταουξιή

Συνήλθε εκτάκτως αυτή την ώρα το Πολιτικό Γραφείο του Δημοκρατικού Συναγερμού για να εξετάσει την αναπλήρωση της κενής θέσης στο ψηφοδέλτιο του στην επαρχία Λάρνακας μετά την απόσυρση του Ανδρέα Ταουξιή από τη διεκδίκηση βουλευτικής έδρας.

Υπενθυμίζεται ότι μετά την καταχώρηση υπόθεσης για βιασμό γυναίκας, ο υποψήφιος του Δημοκρατικού Συναγερμού Ανδρέας Ταουξής ανακοίνωσε την απόσυρση της υποψηφιότητάς του κάνοντας, όμως, λόγο για μια κακόβουλη καταγγελία που τον καθιστά έρμαιο στην αδίστακτη προεκλογική αρένα.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως είναι αθώος και με την κίνησή του αυτή διευκολύνει τις αποφάσεις και την θέση του κόμματός του. 

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση έγινε μέσω ανάρτησής του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το πρωί του Σαββάτου.

Υπενθυμίζεται ότι η καταγγελία έγινε δημόσια και πάλι στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης από γυναίκα που προβάλει τον ισχυρισμό ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον υποψήφιο πριν από δέκα χρόνια. Ο κ. Ταουξής θα πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον Δικαστηρίου στις 18 Μαΐου. 

πηγή: alphanews

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κύπρος εκλογές: Συνήλθε εκτάκτως το Πολιτικό Γραφείο του ΔΗΣΥ μετά την απόσυρση Ταουξιή», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.