Λαμία: Καταστάσεις που θυμίζουν ομάδα άλλης κατηγορίας


Αντώνης Τσιράκης

Λαμία: Καταστάσεις που θυμίζουν ομάδα άλλης κατηγορίας


Δεν αποτελεί έκπληξη το πώς έχει ξεκινήσει τη σεζόν η Λαμία. Με τον προγραμματισμό που υπήρχε το καλοκαίρι, μάλλον αναμενόμενη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η βαθμολογική της συγκομιδή και η εικόνα της.

Ανεξάρτητα, όμως, από τα όποια αγωνιστικά προβλήματα υπάρχουν, μπορεί κανείς να καταλάβει πολλά για το πώς λειτουργεί η Λαμία και από διάφορα άλλα θέματα. Υπάρχουν σκηνικά που δύσκολα θα έβλεπε κανείς σε σοβαρό κλαμπ της Super League 2.

Πού αλλού στη Super League 1 θα υπήρχε ποδοσφαιριστής που θα έπαιρνε άδεια από διοίκηση και τεχνικό επιτελείο για σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα και θα τον έψαχναν μετά στην προπόνηση λες και δεν είχε ενημερώσει; Πού αλλού θα «έκοβαν» άδεια από παίκτη, που ήθελε να βρεθεί στη γέννα του παιδιού του λίγους μήνες πριν, επειδή δεν έλυνε το συμβόλαιό του; Είναι αρκετά ακόμη αυτά που θα μπορούσαν να αναφερθούν, όπως ο τρόπος που έχουν επιλέξει να κάνουν το τεστ κορονοϊού οι «κυανόλευκοι».

Ακόμη και παίκτες που έκαναν με τους κομμένους επανεμφανίστηκαν γιατί όπως ειπώθηκε «εάν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα έχουμε παίκτες έως τον Ιανουάριο». Γνωρίζοντας, βέβαια, πως το μέλλον τους είναι προδιαγεγραμμένο, δύσκολα θα προσφέρουν πολλά στον μήνα που απομένει.

Η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο, λοιπόν, είναι λογικό να προβληματίζει. Αυτή, όμως, μπορεί και να αλλάξει εάν ανέβουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές. Εκτός των τεσσάρων γραμμών το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο, αφού παίκτες είναι λογικό να ξενερώνουν με όσα βλέπουν. Παρεμπιπτόντως, έγιναν και πληρωμές πριν τον Αστέρα Τρίπολης.


Sportime Extras