Λαμία: Περιμένοντας για Μπαχανάκ και Ασίγκμπα


Κώστας Παπαδόπουλος

Λαμία: Περιμένοντας για Μπαχανάκ και Ασίγκμπα


Ήττα εντός προγράμματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί αυτή από τον ΠΑΟΚ για τη Λαμία. Το πρόβλημα, βέβαια, είναι πως έτσι παρέμεινε για άλλη μία αγωνιστική στον πάτο της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι που ακολουθεί με τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι κομβικό ειδικά εάν δει κανείς το πρόγραμμα που έχει μετά η Λαμία. Προς το παρόν, πάντως, η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας προς τον κόσμο της με την εικόνα που έχει. Ακριβώς το αντίθετο θα έλεγε κανείς.

Μέσα σε όλα είναι και οι συνεχείς τραυματισμοί. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα έρχονται να προστεθούν εκείνα των Μπαχανάκ και Ασίγκμπα. Περιμένουν οι «κυανόλευκοι» να διαπιστώσουν το ακριβές μέγεθος των τραυματισμών των δύο Αφρικανών. Εκφράζονται φόβοι, πάντως, πως ο ένας ίσως χάσει τα επόμενα ματς.

Από εκεί και πέρα, τη Δευτέρα (30/11) η προπόνηση έγινε σε δύο γκρουπ. Χαλάρωμα έκαναν όσοι είχαν αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ και οι υπόλοιποι προπόνηση έντασης. Η προετοιμασία για τον αγώνα των Ιωαννίνων θα ξεκινήσει την Τετάρτη (2/12). Τότε θα υπάρχει πιο σαφής εικόνα από το μέτωπο των τραυματιών. Να σημειωθεί πως στη διοίκηση περιμένουν να υπάρξει αντίδραση στο επόμενο παιχνίδι με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

 


Sportime Extras