×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Λαμία: Το επιπλέον κίνητρο και οι επιστροφές


Κώστας Παπαδόπουλος

Λαμία: Το επιπλέον κίνητρο και οι επιστροφές


Στον πάτο της βαθμολογίας και χωρίς νίκη παραμένει η Λαμία μετά από 5 αγωνιστικές στη Super League 1. Επόμενο παιχνίδι είναι αυτό με τον Απόλλωνα Σμύρνης στη Ριζούπολη. Βλέποντας κανείς τα ματς που ακολουθούν ενδεχομένως να είναι και το θεωρητικά πιο βατό.

Η προετοιμασία της έχει μπει στην τελική ευθεία και τα προβλήματα μειώνονται. Βιγιάλμπα και Καραμάνος επέστρεψαν και αμφότεροι υπολογίζονται. Με ενδιαφέρον αναμένεται η αποστολή που θα ανακοινώσει η Λαμία και το ποιοι θα κοπούν.

Από εκεί και πέρα, ο Μπάμπς Τεννές έχει ένα επιπλέον κίνητρο σε αυτό το ματς. Απέναντί του θα βρεθεί η πρώην ομάδα του. Αυτή που ανέβασε μέσω των μπαράζ στη Super League 1 και στη συνέχεια τον άδειασε με αποτέλεσμα να φτάσει να κινηθεί δικαστικά για το πριμ ανόδου. Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται από τη μία στιγμή στην άλλη…

Τέλος, τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά από τις δοκιμές που γίνονται το ποιοι θα είναι οι έντεκα που θα παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τον Απόλλωνα. Δεν είναι προπονητής που κάνει πολλές αλλαγές ο Τεννές, πάντως, χωρίς αυτό να σημαίνει πως αποκλείεται το ενδεχόμενο μίας διαφοροποίησης.

ΒΡΕΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΕΔΩ

Sportime Extras