«Παίζει» του Μάντζιου, ανοιχτό για ξένο στον Λεβαδειακό

Τον αντικαταστάτη του Ζοζέ Ανιγκό έχουν αρχίσει να ψάχνουν οι Βοιωτοί
«Παίζει» του Μάντζιου, ανοιχτό για ξένο στον Λεβαδειακό

Το γυαλί ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ζοζέ Ανιγκό έχει ραγίσει. Ο Γιάννης Κομπότης ήθελε πολύ να τον κρατήσει, αλλά φαίνεται πως οι χειρισμοί του Γάλλου τεχνικού στην υπόθεση δημιούργησαν απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πώς είναι πλέον τα δεδομένα; Στην ομάδα σχεδόν όλοι θεωρούν πως θα αποτελέσει παρελθόν. Ακόμα και αυτοί που κάνουν λόγο για 50-50%, το λένε για να το πουν. Θα είναι μεγάλη έκπληξη να παραμείνει. Ποτέ μη λες ποτέ στο ποδόσφαιρο και ειδικά στην Ελλάδα, όμως, αυτή τη στιγμή και ο Ανιγκό ψάχνεται και ο Λεβαδειακός.

Όπως αναφέρει το φύλλο του Σαββάτου (28/4) του Sportime, δύο είναι οι σκέψεις που έχουν κάνει στη Λιβαδειά. Η μία είναι να κοιτάξουν την εγχώρια αγορά. Από εκεί μόνο ο Άκης Μάντζιος φαίνεται να τους κάνει γκελ. Έχουν συνεργαστεί ξανά μαζί του, υπάρχει εκτίμηση και από τις δύο πλευρές και υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να δώσουν τα χέρια στην πορεία.

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο ξένου τεχνικού. Να έρθει δηλαδή στους «πράσινους» ένας νέος… Ανιγκό. Κάποιος, δηλαδή, που θα αποτελέσει πρόταση μάνατζερ και θα αρέσει στον Κομπότη και τους συνεργάτες του, όπως συνέβη το προηγούμενο καλοκαίρι με τον Γάλλο. Ακόμα, πάντως, είναι νωρίς στον Λεβαδειακό και το τοπίο δεν αναμένεται να ξεκαθαρισει άμεσα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Παίζει» του Μάντζιου, ανοιχτό για ξένο στον Λεβαδειακό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.