LIVEGAMES

Αστέρας Τρίπολης-Άρης 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Αστέρας Τρίπολης-Άρης LIVE: Σέντρα στις 17:15 στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League. Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 28′ με σκόρερ τον Δημήτρη Μάνο. Ο Σάσα έκανε φοβερή πάσα προς τον Μπερόγλιο μετά από εκτέλεση πλαγίου. Ο Αργεντινός γύρισε προς τον Μάνο, και αυτός από κοντά σκόραρε. Να...

Αστέρας Τρίπολης-Άρης LIVE
Αστέρας Τρίπολης-Άρης LIVEÔÑÉÐÏËÇÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2020-2021)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αστέρας Τρίπολης-Άρης LIVE: Σέντρα στις 17:15 στο γήπεδο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», σε παιχνίδι για την 20η αγωνιστική της Super League.

Ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 28′ με σκόρερ τον Δημήτρη Μάνο. Ο Σάσα έκανε φοβερή πάσα προς τον Μπερόγλιο μετά από εκτέλεση πλαγίου. Ο Αργεντινός γύρισε προς τον Μάνο, και αυτός από κοντά σκόραρε. Να αναφέρουμε ότι η μπάλα βρήκε και στο πόδι του Καστάνιο.

Ο Αστέρας Τρίπολης ισοφάρισε στο 66ο λεπτό, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Φερνάντεθ από τα δεξιά, ο Κρέσπι με έκανε το 1-1- με δυνατό πλασέ στην κίνηση.

Οι γηπεδούχοι μέσα σε πέντε λεπτά πετυχαίνουν και δεύτερο γκολ (2-1), αυτή τη φορά με τον Ριέρα στο 70′. Ο Κώτσιρας πέρασε στον Κρέσπι, αυτός έκανε το συρτό γύρισμα από δεξιά και ο Ριέρα με πλασέ στην κίνηση σκόραρε.

Οι συνθέσεις:

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Τσίφτσης, Κώτσιρας, Άλβαρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Καπίγια, Σίτο, Τζίμας, Κρέσπι, Φερνάντεθ

Στον πάγκο: Παπαδόπουλος, Χριστόπουλος, Ριέρα, Λεό, Μπέλοκ, Τασουλής, Γκαρσία, Ιγκλέσιας, Αλί Μπαμπά

Άρης (Α. Μάντζιος): Σιαμπάνης, Σάκιτς, Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου, Σάσα, Τζέγκο, Μπερτόγλιο, Γκάμα, Γκαρσία, Μάνος.

Στον πάγκο: Κουέστα, Σούντγκρεν, Κάτσε, Σίλβα, Ματίγια, Γκάνεα, Μπαγκαλιάνης, Δεληζήσης, Μήτρογλου

Διαιτητής: Φωτιάς, Βοηθοί: Κουρομπύλια-Χριστάκογλου, VAR: Τζοβάρας , AVAR: Μπαλτάς, 4ος: Βρέσκας

Παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης Αστέρας Τρίπολης-Άρης LIVE μέσα από τα ζωντανά στατιστικά του Sportime.

Exit mobile version