LIVEGAMES

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι LIVE

Η 32η αγωνιστική της Premier League συνεχίζεται και ένα από τα ματς της Τετάρτης (1/7) λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι. Ο λόγος για το Γουέστ Χαμ – Τσέλσι, στο οποίο η κάθε ομάδα έχει διαφορετικό λόγο να θέλει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Μετρούν μόνο ήττες στη μετά καραντίνας...

Γουέστ Χαμ - Τσέλσι
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Η 32η αγωνιστική της Premier League συνεχίζεται και ένα από τα ματς της Τετάρτης (1/7) λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο. Πρόκειται για τοπικό ντέρμπι.

Ο λόγος για το Γουέστ Χαμ – Τσέλσι, στο οποίο η κάθε ομάδα έχει διαφορετικό λόγο να θέλει τη νίκη. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Μετρούν μόνο ήττες στη μετά καραντίνας εποχή. Αυτή τη στιγμή είναι ακριβώς στη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει να πάρουν βαθμούς στη συνέχεια για να καταφέρουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Για τους «μπλε» τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Από τη στιγμή που ξεκίνησε και πάλι το ποδόσφαιρο στην Αγγλία, έχουν μόνο νίκες. Πέρασαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου, κέρδισαν πρόσφατα τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα και κάνουν σταθερά βήματα για την κατάληψη μίας θέσης που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζόν.

Δείτε την εξέλιξη του Γουέστ Χαμ – Τσέλσι από το Sportime με live στατιστικά

Exit mobile version