LIVE

ΠΑΟΚ – Λαμία LIVE

Η αναμέτρηση της Τούμπας ζωντανά από το Sportime

ΠΑΟΚ - Λαμία LIVE
Συντάκτης: Μαρία Καλτσίδη Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Παρακολουθήστε μέσα από το live του Sportime την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στη Λαμία για την 7η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης θέλει να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα την πορεία του στο πρωτάθλημα ενώ η Λαμία θα ψάξει την έκπληξη στην Τούμπα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα επέλεξε για πρώτη φορά τον Μίροσλαβ Στοχ στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ κόντρα στη Λαμία.

Οι υπόλοιπες επιλογές του Πορτογάλου είναι λίγο πολύ αναμενόμενες ενώ ο Αντελίνο Βιεϊρίνια βρίσκεται κανονικά στον πάγκο της ομάδας.

H ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μάτος, Γιαννούλης, Ντόουγκλας, Μίσιτς, Λημνιός, Στοχ, Μπίσεσβαρ, Σβιντέρσκι.

Η ενδεκάδα της Λαμίας: Βελλίδης, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Ντελ Πίνο, Δημούτσος, Σκόνδρας, Βασιλόγιαννης, Ρόμανιτς.

Στον πάγκο της Λαμίας βρίσκονται οι: Κάτσικας, Τζανετόπουλος, Τουράμ, Σάλιακς, Μπουλούλης-Τσαπρούνης, Καραγιάννης, Ανάκογλου.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ κάθονται οι: Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Εσίτι, Πέλκας, Βιεϊρίνια, Ζαμπά και Άκπομ.

H Λαμία ήταν η 68η ομάδα που αντιμετώπισε ο ΠΑΟΚ σε επίπεδο Α’ Εθνικής και φυσικά φέτος θα χάσει τη θέση της από την σχετική λίστα, αφού πλέον ο ΝΠΣ Βόλος που είναι το νεότερο μέλος του πρωταθλήματος θα γίνει η 69η που θα βρεθεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στα 60 χρόνια της κατηγορίας.

ΠΑΟΚ – Λαμία LIVE

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version