MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η Φωτεινή προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστικό του πατέρα της πριν τον θάνατο της Μαρίνας

Δε σταματάει την προσπάθεια να μάθει την αλήθεια για το θάνατο της Μαρίνας η Φωτεινή στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει».

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η Φωτεινή προσπαθεί να ανακαλύψει το μυστικό του πατέρα της πριν τον θάνατο της Μαρίνας
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» επιστρέφει στις 19 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια στα οποία οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές. Την ώρα που έχουν ήδη έχουν αρχίσει η συζητήσεις για πιθανότητα ανανέωσης για δεύτερη σεζόν καθώς τα νούμερα που σημειώνει η σειρά στην τηλεθέαση είναι ικανοποιητικά τα γεγονότα που έρχονται στα επόμενα επεισόδια καθηλώνουν.

Σύντομα θα δούμε το «Όνειρο» να αποτελεί παρελθόν για Ζέτα και Νίτσα μετά το φόνο του Βαγγέλη. Στο μεταξύ, ο Στέλιος αρχίζει να ετοιμάζεται για τη μετάθεση καθώς δε βλέπει πως μπορεί να απαλλαγεί από αυτή. Όμως η ανατροπή έρχεται σύντομα με τον Μίλτο να μη διστάζει να ξεπεράσει κάθε όριο.

Η Φωτεινή από την άλλη δεν σταματάει τον αγώνα της να μάθει όλη την αλήθεια για το θάνατο της Μαρίνας. Συνεχίζει να αναζητάει περισσότερες πληροφορίες ιδιαίτερα σχετικά με την παράξενη συμπεριφορά του πατέρα της λίγο πριν πεθάνει η Μαρίνα. Παράλληλα η Βρεττώ παροτρύνει τον Χρήστο να έχει από κοντά Στέλιο και Αλέξανδρο.

Η Μυρτώ θα βρεθεί μπροστά από μία κατασκότεινη πόρτα ενώ η Διαμάντω δέχεται μία απρόσμενη επίσκεψη που την ταράσσει. Η Ζέτα με τη σειρά της προσπαθεί να μάθει όλα όσα κρύβει ο Στρατής και την αλήθεια για αυτόν δίνοντάς του ακόμη μία ευκαιρία. Όμως κάτι αναπάντεχο το οποίο συμβαίνει φέρνει τη ζωή της ξανά άνω κάτω φορτώνοντας και τον Στρατή με νέα μπλεξίματα.

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις της «Νύχτας» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Exit mobile version