MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Άλκης έτοιμος να κάνει φόνο

Διαβάστε με κάθε λεπτομέρεια πώς θα εξελιχθεί η σειρά «Αυτή η νύχτα μένει»

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Άλκης έτοιμος να κάνει φόνο
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Διαβάστε τι θα γίνει στη συνέχεια της σειράς του ALPHA που καθηλώνει το τηλεοπτικό κοινό.

Αναλυτικά:

Η προθεσμία που έχει ορίσει ο Διαγόρας πανικοβάλλει τον Χρήστο και τον αναγκάζει να αναζητήσει χέρι βοηθείας στον Στρατή.

Η Μαρίνα αρχίζει να αντιλαμβάνεται τον ιστό που πλέκεται με ταχύτητα γύρω της, ενώ η Φωτεινή αποφασίζει να μοιραστεί το οικογενειακό μυστικό με την Εύη.

Ο Σταματιάδης με τον Αλέξανδρο καταλαβαίνουν πως είναι η στιγμή να κινηθούν κι αυτοί.

Παράλληλα, η εσωτερική πάλη του Άλκη τον οδηγεί στην αγαπημένη του Εύη, αλλά τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει έρχονται το ένα μετά το άλλο και είναι πλέον σκληρά.

Στο μεταξύ, η ανησυχία της Διαμάντως για τον Νικολάκη επαληθεύεται και η γενναία απόφασή της να αποκαλύψει όσα γνωρίζει, την οδηγούν στον εφιάλτη που δεν θα μπορούσε ποτέ να αντέξει.

Ο Διαγόρας φαίνεται πως κρατά πια στα χέρια του όλα τα δυνατά χαρτιά.

Το στόμα της Διαμάντως κλείνει και ο Στρατής εισπράττοντας την οργή της αποφασίζει να δώσει ένα τέλος σε όλα με τον δικό του τρόπο.

Η Εύη, από την άλλη, κομματιάζει την καρδιά του Άλκη και τον σπρώχνει να παραδοθεί στη σκοτεινή του πλευρά.

Η Ζέτα μάταια αγωνίζεται να συνεφέρει τον Στρατή και η ανησυχία απλώνεται σε ολόκληρο το πλήρωμα του «Ονείρου».

Παράλληλα, οι κινήσεις του Στέλιου δείχνουν να φέρνουν αποτέλεσμα, την ίδια στιγμή που η Μαρίνα είναι αποφασισμένη να παραδοθεί στη μοίρα της.

Ο Άλκης εξαφανίζεται από προσώπου γης και ενώ όλοι τον αναζητούν, η Διαμάντω απομένει να σπαράζει για την αναπάντεχη συμφορά, προσπαθώντας ταυτόχρονα να συνεφέρει το παιδί της.

Ο Αλέξανδρος, ο τελευταίος στον οποίο αποκαλύπτεται η παρουσία της ολοζώντανης Μαρίνας, οδηγείται στο να καταλάβει με οδυνηρό τρόπο όσα αδυνατούσε ως τώρα και να πέσει σε μια ανέλπιστη αγκαλιά, αυτή του Ντίνου.

Η αποκάλυψη της Ζέτας στη Βάσω αλλάζει δραματικά τα πράγματα για τον Χρήστο.

Ενώ η Εύη αγωνίζεται να βρει τρόπο για να προστατεύσει τη μητέρα της, ο Στρατής, εκτός εαυτού, θα θελήσει να δώσει τη δική του λύση, που όμως φέρνει τη Μαρίνα σε απόσταση βολής από τον Άλκη που καραδοκεί.

*Για περισσότερα μιντιακά νέα και spoilers επισκεφθείτε το mediatime.gr

Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει»

Exit mobile version