MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Στέλιος μπροστά στην αλήθεια του Αλέξανδρου

Συνταρακτικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» στα επόμενα επεισόδια.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Στέλιος μπροστά στην αλήθεια του Αλέξανδρου
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ανατρεπτικές είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Αυτή η νύχτα μένει.

Η σειρά αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του Alpha της φετινή χρονιά, κάτι που αποτυπώνεται και στην τηλεθέαση όπου καταγράφει υψηλά νούμερα παρά τον ανταγωνισμό.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Στέλιος μπροστά στην αλήθεια του Αλέξανδρου

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Εύη φτάνει στη Βρεττώ την κατάλληλη στιγμή ματαιώνοντας το χειρότερο χτύπημα που θα δεχόταν η οικογένεια.

Ακόμη, η Ζέτα στην Αθήνα έχει να αντιμετωπίσει την παλιά της ζωή που μόνο πικρία τη γεμίζει, αγνοώντας πως η κίνηση της έχει προκαλέσει και την κινητοποίηση του Άλκη που πιστεύει πως ίσως βρει πια τις απαντήσεις που ζητά.

Την ίδια ώρα, η Νίτσα αγωνίζεται να στηρίξει το Γιώργη που βουλιάζει στη θλίψη ενώ ο Στέλιος βρίσκεται αναπάντεχα, χωρίς να το καταλαβαίνει, μπροστά στην αλήθεια του Αλέξανδρου.

Τέλος, ο Ντόκος καταφέρνει να αντιμετωπίσει το Στρατή και τη Ζέτα αλλά η οργή του μεγαλώνει ενώ τα όνειρα του Χρήστου για μια θετική εξέλιξη φαίνονται να σβήνουν.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή η νύχτα μένει: Αυτό είναι το μέλλον Άλκη – Εύης

Αυτή η νύχτα μένει: Χαμός με Γιωργή – Βρεττώ – Μαθαίνει τα πάντα

Αυτή η νύχτα μένει: Σε αυτόν εξομολογείται τα πάντα η Βρεττώ

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς του ALPHA:

https://youtu.be/isuy_Uo33iM

 

Exit mobile version