MEDIA

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία – Ο Αλέξανδρος ψάχνει τον φάκελο της τροχαίας για τον θάνατο της αδελφής του

Δείτε όλες τις εξελίξεις για τη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» από τα επόμενα επεισόδια.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία - Ο Αλέξανδρος ψάχνει τον φάκελο της τροχαίας για τον θάνατο της αδελφής του
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Δυναμικά συνεχίζεται η σειρά του Alpha, «Αυτή η νύχτα μένει» με την τηλεθέαση να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Η συνέχεια όμως αναμένεται ακόμη πιο ανατρεπτική και καθηλωτική καθώς φέρνει ένα μπαράζ εξελίξεων που θα ανατρέψει όλα όσα γνώριζε έως σήμερα το τηλεοπτικό κοινό.

Αυτή η νύχτα μένει επόμενα επεισόδια: Ο Τάσος κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία – Ο Αλέξανδρος ψάχνει τον φάκελο της τροχαίας για τον θάνατο της αδελφής του

Ο Στέλιος ζητάει τα ρέστα από το Χρήστο για τη μετάθεσή του κι εκείνος τον διώχνει κακήν κακώς. Απελπισμένος για κάποιο μέσο καταλήγει… στον Θοδωράκη!

Η Αγλαΐα από την άλλη συντετριμμένη από την επίθεση του Μίλτου, βλέπει για πρώτη φορά τον πραγματικό εχθρό, ενώ ο Τάσος βλέποντας την κατάσταση του Μίλτου κάνει πρόταση γάμου στη Μαρία.

Ο Αλέξανδρος πεπεισμένος πως κάτι παραπάνω κρύβεται στον θάνατο της αδελφής του ψάχνει στην τροχαία το φάκελο της. Καθώς τα σύννεφα γύρω από το μαγαζί πυκνώνουν η σύγκρουση της Νίτσας με τη Ζέτα οδηγεί σε μια μεγάλη αποκάλυψη για το παρελθόν της που θα αλλάξει για πάντα τη στάση του Στρατή….

Ο Χρήστος από την άλλη αποφασίζει να πάει στον Στέλιο. Μόνο που αντί για εκείνον, βρίσκει τον πραγματικό λόγο που ο Αλέξανδρος είναι εκεί.

Για όλες τις εξελίξεις από τη σειρά Αυτή η νύχτα μένει και τις αγαπημένες σας σειρές μπορείτε να επισκεφτείτε το Mediatime.

Δείτε επίσης:

Αυτή η νύχτα μένει: Η Εύη «τελειώνει» την οργή του Χρήστου-Αυτός είναι ο όρος!

Αυτή η νύχτα μένει: Νέα κρίση του Αχιλλέα τρομοκρατεί την Μυρτώ – Ο Παπαδόπουλος ετοιμάζει να τελειώσει τον Στρατή

Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στέλιος αποκαλύπτει στον Γιώργη τα σχέδια του Χρήστου – Η Εύη ανατρέπει τα πάντα

Δείτε το trailer από το επόμενο επεισόδιο της σειράς:

https://youtu.be/j_IUTD3E7KI

 

Exit mobile version