MEDIA

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Άγρια σύγκρουση Όλγας – Ελπίδας για το Νικόλα

Ο Άρης αποφασίζει να φύγει από το κτήμα και η Όλγα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει - Ο έρωτάς της δεν κρύβεται.

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Άρης αποφασίζει να φύγει από το κτήμα και η Όλγα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσεις. Ο έρωτάς της δεν κρύβεται
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Πολύπλοκές καταστάσεις στη συνέχεια της σειράς «Άγρια Γη», την οποία παρακολουθούμε από το ΣΚΑΪ και είναι από τις πιο ανταγωνιστικές της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, όμως μαρτυρά η τηλεθέαση.

Έχετε ήδη διαβάσει στο Sportime για την ανατροπή στην «Άγρια γη» με Στέφανο και Άρη που είναι αδέρφια, αλλά και για την απάτη της Όλγας την οποία έμαθε ο Γιώργος.

Η εξέταση DNA καταρρακώνει τον Άρη, ο οποίος αποφασίζει να φύγει από το κτήμα, προκειμένου να μην είναι κοντά στην Ελπίδα. Εκείνη νιώθει προδομένη και συγκρούεται μαζί του.

Παράλληλα, κατηγορεί τη μητέρα της οτι γνωρίζει τι απέγινε ο Νικόλας και της το κρύβει. Η Όλγα προσπαθεί να αλλάξει γνώμη στον Άρη και του προτείνει να πληρώσει τα έξοδά της θεραπείας του Μάνου, με αντάλλαγμα εκείνος να μην παραιτηθεί.

Στο μεταξύ ο Γιώργος αρχίζει να βρίσκει στοιχεία για την εξαφάνιση του Νικόλα. Ο Μιχάλης, που το γνωρίζει, ανησυχεί. Η δημοσίευση φωτογραφιών της Όλγας με τον Γιώργο τη στρέφει κατά του Αντώνη. Σύντομα όμως μαθαίνει ποιος είναι ο υπεύθυνος κι ένα νέο «μέτωπο» ανοίγει για εκείνη.

Άγρια γη επόμενα επεισόδια: Ο Αντώνης ζητά από την Όλγα να χωρίσουν

Ο Στέφανος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα να βρει τη μνήμη της, χωρίς να γνωρίζει πως η Όλγα έχει σοβαρούς λόγους να μην το θέλει αυτό. Ο Κωστής παρουσιάζει πρόοδο κι αυτό γλυκαίνει τον πόνο της Ελπίδας. Ο Μάνος αρνείται την οικονομική βοήθειά της Όλγας, αλλά ο Άρης αποφασίζει κρυφά να φυλάξει τα χρήματα για τη θεραπεία του.

Ο Αντώνης ζητά διαζύγιο, ενώ η Όλγα εκδηλώνεται ερωτικά στον Άρη, ο οποίος προσπαθεί να την αποφύγει. Ο Θωμάς ανακαλύπτει σοκαρισμένος την πραγματική ταυτότητα του Στέφανου.

Η Ελπίδα από τη μία πλευρά αισιοδοξεί για την υγεία του Κωστή και, από την άλλη μελαγχολεί, καθώς απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από τον Άρη.

Άγρια γη: Το τρέιλερ για το επεισόδια της Πέμπτης (13/10/2022) που θα προβληθεί στις 18:50

 

Exit mobile version