MEDIA

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με τη σχέση Παναγιώτη και Σταμάτη

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ανατροπή με τη σχέση Παναγιώτη και Σταμάτη
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Οι Άγριες Μέλισσες βαδίζουν προς ολοταχώς προς το τέλος της τρίτης και τελευταίας τους σεζόν με τον ενδιαφέρον του κοινού να κορυφώνεται για τη σειρά του ΑΝΤ1 όπως δείχνει και η ανοδική τάση στα νούμερα στην τηλεθέαση.

Οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια συγκλονίζουν καθώς η ιστορία στο Διαφάνι ολοκληρώνεται.

Οι Διαφανιώτες συγκλονίζονται από τον θάνατο του Θανασάκη την ώρα που Κορίνα και Μπάμπης έχουν κλεφτεί.

Όπως όλα δείχνουν, η σειρά που μας κράτησε συντροφιά τρία χρόνια τώρα θα μας κρατήσει σε αγωνία κόβοντας την ανάσα μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Ο Παναγιώτης τα βρίσκει με τον Σταμάτη

Ο ηθοποιός Αλέξανδρος Καλπακίδης έδωσε τις δικές του πληροφορίες αναφορικά με τη συνέχεια της σειράς αλλά και του χαρακτήρα του, Παναγιώτη.

Όπως ανέφερε αρχικά, μετά τον χαμό της Μάρως ο Παναγιώτης στέκεται στο πλευρό του Ζάχου καθώς είναι ο μόνος φίλος που έχει και οι σχέσεις τους έχουν ομαλοποιηθεί.

Όσον αφορά τη σχέση του με τη Βιολέτα και τον κρυφό του έρωτα για αυτή ανέφερε πως η Βιολέτα, είτε καταλήξουν μαζί είτε όχι, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του καθώς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη σχέση ζωής.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Παναγιώτης τα ξαναβρίσκει με τον Σταμάτη. Όλοι θέλουν να συνυπάρχουν αρμονικά και ο Σταμάτης πιστεύει ότι θα βάλει νερό στο κρασί του καθότι έχουν ειπωθεί και οι παραδοχές των λαθών τους.

Η Βιολέτα δε θα δεχόταν πίσω τον Σταμάτη ενώ για το θέμα του αεροδρομίου ξεσηκώνεται όλο το χωριό και ενώνεται ενάντια στα έργα.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: ΑΝΑΤΡΟΠΗ – Ο Κωνσταντής ακυρώνει τον γάμο – Τι έχει συμβεί

https://youtu.be/Sc0XilwQaP4

Exit mobile version