MEDIA

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η αποκάλυψης της Δρόσως ανατρέπει τα πάντα!

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να προκαλούν και να καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές μπροστά στις τηλεοράσεις τους.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η αποκάλυψης της Δρόσως ανατρέπει τα πάντα!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Πολλές είναι οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, που σίγουρα θα αφήσουν πολλούς με το… στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, θα δούμε τον Ακύλα να βάζει μπροστά το σχέδιο του και να φέρει τον Ζάχο ακριβώς απέναντι από τον Λάμπρο.

Ο Μπάμπης βλέπει τα πράγματα να παίρνουν μία τροπή που κανένας δεν περιμένει, την ίδια ώρα που Κυριάκος και Ουρανία βρίσκονται σε πολεμικό κλίμα, λόγω του δανείου του Σαραντόπουλου.

Ο Κωνσταντής έχει μεγάλο πρόβλημα, κάτι που βλέπει ο Μελέτης και δεν μπορεί να μην επηρεαστεί με την κατάσταση που περνούν.

Η Ελένη βρίσκει επιτέλους έναν σύμμαχο που μπορεί να αλλάξει τα πράγματα, ενώ η Δρόσω κάνει μία αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε απόψε!

Πολλά θα γίνουν και στο αποψινό επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1, που όλο και ανεβαίνει στην τηλεθέαση και δείχνει τη δυναμική του.

Θα δούμε λοιπόν την Αντιγόνη να βάζει ως στόχο να ολοκληρώσει το σχέδιο των Σεβαστών και να ανατρέψει το αποτέλεσμα της δίκης με τα όσα θα πει.

Ο Πέτρος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει από τη χώρα, κάτι που θα ανατρέψει και τα δεδομένα της σχέσης του με την Ασημίνα.

Τα γράμματα που στέλνει ο Λάμπρος στην Ελένη συνεχίζονται και σίγουρα θέτει σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό του, αλλά και την αγαπημένη του.

Την ώρα που τα σχέδια της Ελένης θα φτάσουν ένα… βήμα πριν αποκαλυφθούν.

https://youtu.be/nSknVlZoH6c

 

Exit mobile version