MEDIA

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ζωή ανακαλύπτει την σχέση της Αιμιλίας με τον Κωνσταντή!

Οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν να καθηλώνουν με τις εξελίξεις να είναι πραγματικά δραματικές!

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Η Ζωή ανακαλύπτει την σχέση της Αιμιλίας με τον Κωνσταντή!
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καταιγιστικές οι εξελίξεις που έρχονται στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, που συνεχίζουν και καθηλώνουν χιλιάδες τηλεθεατές.

Οι επόμενες ημέρες για τη σειρά του ANT1 θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες, αφού βασικοί ήρωες στο Διαφάνι θα δουν τη ζωή τους να ανατρέπεται.

Αρχικά θα δούμε την Αντιγόνη να συνεχίζει με κάθε τρόπο τα όσα είχαν σχεδιάσει το ζεύγος Σεβαστού, με τη δίκη να κινδυνεύει να πάρει άλλη τροπή.

Ο Πέτρος παίρνει τη μεγάλη απόφαση να φύγει από τη χώρα και κάνει τα πάντα προκειμένου να αλλάξει τα πράγματα στη σχέση του με την Ασημίνα.

Η παράνομη αλληλογραφία ανάμεσα στον Λάμπρο και την Ελένη συνεχίζεται, με τον ίδιο να θέλει να την πείσει να σταματήσει με κάθε τρόπο τις έρευνες που κάνει.

Παράλληλα η Ελένη έχει βγει εκτός εαυτού με τις κινήσεις που κάνει ο Ζάχος, κάτι που φέρνει το σχέδιο της σε κίνδυνο.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τι θα δούμε απόψε!

Απόψε θα δούμε άκρως απογοητευμένο τον Νικηφόρο με τα όσα βλέπει από τον Κωνσταντή και έτσι δεν αλλάζει η απόφαση του να φύγει από το νυχτερινό κέντρο.

Ο Μπάμπης βάζει σε κίνηση το σχέδιο που έχει για να φέρει στην επιφάνεια όλη την αλήθεια για τον Βάιο και θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει.

Η μεγάλη κόντρα του Μελέτη με τον Άγγελο αρχίζει να ξεφεύγει, την ίδια ώρα που ο Δούκας βλέπει τη δίκη να παίρνει μία τροπή που δεν μπορούσε να υπολογίσει.

Η Ελένη βεβαιώνεται πως ο Ακύλας κρύβεται πίσω από τον διωγμό του Λάμπρου και παίρνει την απόφαση ν’ αντιμετωπίσει τον εχθρό και να τον κατατροπώσει με κάθε τρόπο.

Μένει να δούμε αν οι εξελίξεις θα φέρουν και μεγάλη άνοδο στην τηλεθέαση.

https://youtu.be/p9-HN9ZSry8

 

Exit mobile version