MEDIA

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Νεα σκηνή ζήλιας του Κωνσταντή στη Δρόσω – Ζωή και Αιμιλία συμμαχούν εναντίον του Ακύλα

Ραγδαίες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένονται στα επόμενα επεισόδια όπως αποκαλύπτει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».
Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένονται στα επόμενα επεισόδια όπως αποκαλύπτει το νέο «Άγριες Μέλισσες spoiler».
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια: Τα πάνω κάτω αναμένονται στα επόμενα επεισόδια στο Διαφάνι όπως αποκαλύπτει το νέο μεγάλο «Άγριες Μέλισσες spoiler».

Η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 συνεχίζεται και τα όσα θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια υπόσχονται μεγάλα νούμερα στην τηλεθέαση της prime time ζώνης.

Μέσα από το Sportime, διαβάσατε για το γεγονός πως η Πηνελόπη προσεγγίζει ερωτικά τον Μελέτη, ωστόσο αυτή δεν θα είναι η μοναδική εξέλιξη.

Τα παιδιά αποφασίζουν να κρατήσουν μυστική την ανακάλυψή τους αλλά ο Φώτης έχει άλλες σκέψεις. Ο Δούκας πιέζεται καθώς ψάχνει να βρει εναλλακτικό σχέδιο για το αεροδρόμιο, ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μονίμως ένα βήμα μπροστά.

Ένα μεγάλο γλέντι γίνεται στην Πανδώρα για την εγκυμοσύνη της Ελένης και οι δύο οικογένειες γιορτάζουν όσα τους ενώνουν. Η Μυρσίνη παίρνει την μεγάλη απόφαση να κουβεντιάσει την πρόταση του Ακύλα ενώ ο Δούκας ζητά από την Αντιγόνη να κάνει υπομονή. Ο Παπα Γρηγόρης αποφασίζει να ανοίξει τα χαρτιά του ενώ ο Ακύλας βρίσκεται μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο ιερέας τους νεκροταφείου δεν δέχεται να βοηθήσει τον παπά- Γρηγόρη προκειμένου ν’ ανακαλύψουν τα πτώματα του Ορφανίδη και των συντρόφων του. Παράλληλα ο Ντούνιας καταφθάνει στο χωριό για να εξιχνιάσει τη ληστεία στο σπίτι των Μεγαρίτη.

Η Ελένη πιστεύοντας πως ο Ντούνιας έμαθε για τις έρευνες στο νεκροταφείο, ζητάει βοήθεια απ’ τον Ζάχο, αποκαλύπτοντας του τα πάντα. Με ποια πλευρά θα ταχθεί αυτή τη φορά ο Ζάχος; Ο Κωνσταντής και η Δρόσω θα συγκρουστούν με αφορμή τη συνέντευξη τύπου της ταινίας.

Ο Δούκας κι ο Νικηφόρος επισκέπτονται τον συνεταιρισμό των Καρυών για να τους πείσουν για το θέμα του αεροδρομίου εκεί όμως θα βρεθούν αντιμέτωποι με μια δυσάρεστη έκπληξη, που θα προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων. Η Ζωή θα βρει στο πρόσωπο της Αιμιλίας έναν ανέλπιστο σύμμαχο εναντίον του Ακύλα. Το ίδιο βράδυ μια μακάβρια ανακάλυψη θα γίνει η αρχή του τέλους σε μια επικίνδυνη υπόθεση.

Exit mobile version