MEDIA

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Ο Παναγιώτης αποκαλύπτει ποιος τον ξυλοκόπησε την μέρα της διαμαρτυρίας

Νέο ενδιαφέρον για τις Άγριες Μέλισσες στα επόμενα επεισόδια μετά τις γιορτές!

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια
Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια: Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν απόψε στους τηλεοπτικούς δέκτες μετά τη διακοπή των εορτών και αναμένεται να φέρουν ανατροπές στην τηλεθέαση.

Η σειρά του ANT1 ρίχνεται στη μάχη απέναντι στα κορυφαία προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης. Survivor, Γη της Ελιάς, Σασμός και MasterChef προβάλλονται την ίδια ώρα. Η μονομαχία αναμένεται επική!

Σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις στη σειρά τώρα, η Ελένη επισκέπτεται τον Ζάχο και έρχεται σε σύγκρουση με τον Λάμπρο. Η Δρόσω λέει στον Κωνσταντή να ματαιώσουν τον γάμο τους και οι δυο τους καλούνται να ξεπεράσουν έναν νέο σκόπελο.

Η Ασημίνα παίρνει μια μεγάλη απόφαση. Ο Νέστορας παίρνει τον Θανάση στο σπίτι του για να τον έχει από κοντά. Η Μάρω αποκαλύπτει κάτι, που θα συγκλονίσει την Ελένη, ενώ ο Παναγιώτης ανακαλύπτει τον άνθρωπο που τον χτύπησε την ημέρα της διαμαρτυρίας.

Οι οικονομικές ατασθαλίες του Ακύλα, βγάζουν τον Δούκα από την επένδυση του αεροδρομίου. Η κίνηση αυτή θα βγάλει στην επιφάνεια τον επικίνδυνο εαυτό του Μεγαρίτη κι ο πόλεμος μεταξύ των ανδρών, μόλις ξεκινά.

Αγριες Μελισσες επομενα επεισοδια – Τι θα δούμε απόψε:

Η απόπειρα δολοφονίας του Ντουνιά παίρνει αναπάντεχη τροπή και αλλάζει τους ρόλους θύτη και θύματος.

Ο Πέτρος κάνει τα πάντα προκειμένου να γλιτώσει από τη μανία του αστυνόμου, ενώ ο Ακύλας, έχοντας μάθει πως ο Κωνσταντής ήταν ο εραστής της γυναίκας του σχεδιάζει την επόμενη κίνηση.

Παράλληλα, ο Τόλιας διώχνει τον Θανάση από το σπίτι μετά την αποκάλυψη του Θανάση για τους Αβαντες, ενώ η εμφάνιση ενός ζευγαριού, στο νυχτερινό κέντρο του Νικηφόρου και του Κωνσταντή θα ανατρέψει τις καταστάσεις.

https://youtu.be/mzZi_Xt3q0Q

 

Exit mobile version