Άγριες Μέλισσες: Το... άγριο spoiler για το αποψινό (7/10) επεισόδιο του αγαπημένου σήριαλ (vids)

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζονται, ήδη, οι «Άγριες Μέλισσες» προκειμένου να επιστρέψουν με τον δεύτερο τους κύκλο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Οι ανατροπές και εκπλήξεις αναμένονται πολλές και τη νέα σεζόν, όχι μόνο ως προς την εξέλιξη της ιστορίας όσο και ως προς τα πρόσωπα που θα δούμε να… εισβάλλουν στο επιτυχημένο στις Άγριες Μέλισσες του...

Με γοργούς ρυθμούς ετοιμάζονται, ήδη, οι «Άγριες Μέλισσες» προκειμένου να επιστρέψουν με τον δεύτερο τους κύκλο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Οι ανατροπές και εκπλήξεις αναμένονται πολλές και τη νέα σεζόν, όχι μόνο ως προς την εξέλιξη της ιστορίας όσο και ως προς τα πρόσωπα που θα δούμε να… εισβάλλουν στο επιτυχημένο στις Άγριες Μέλισσες του ΑΝΤ1!

Στο νέο κύκλο της σειράς αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια ακόμα καινούργια ιστορία. Η πλοκή της βασίζεται σε έναν νέο ήρωα που κρύβει μυστικά και φτάνει στο χωριό της Θεσσαλίας το έτος 1965 οπότε και θα εξελίσσεται χρονικά η σειρά στον δεύτερο της κύκλο. Γι’ αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή βρίσκεται ο Αργύρης Πανταζάρας.

Αυτή, ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που ο γνωστός πρωταγωνιστής, που φέτος απολαύσαμε στο «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη, συζητά για να συμμετάσχει στις «Άγριες Μέλισσες».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Η καρδιά μου αγάπησε ποτέ; Όχι! Το ορκίζονται τούτα τα μάτια γιατί απόψε βλέπουν πρώτη φορά πραγματική ομορφιά! Ομορφιά πάρα πολύ πλούσια γι’ ανθρώπου χρήση, πάρα πολύ ακριβή γι’ αυτή τη γη!» Ρωμαίος| Σαίξπηρ Interview: link in my bio 🧿 @kosmaskoumianos 📸 @downtownmaggr 📰 @despoinakoliou 👟 @katerina.krd 💄 @soniakazoni 🕶 @kokkino_potami 📺 @panoszogas ✍️ #interview #photoshooting

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Argyris Pandazaras (@argyris_pandazaras) στις

Όπως γράφει το TV Έθνος, οι αρχικές συζητήσεις έγιναν πέρυσι, αλλά δεν μπορούσε να συνδυάσει την παρουσία του και στις δύο σειρές.»

Μέχρι τελευταία στιγμή παλεύαμε! Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ δελεαστικό, καθώς και ότι έχω μια βαθιά εκτίμηση στον Λευτέρη Χαρίτο, στο καστ και σε ανθρώπους που γνώρισα εκεί.

Είχα όμως αρχίσει ήδη την έρευνα μου πάνω στην ιστορία και το όραμα του Μανούσου Μανουσάκη» είχε σημειώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Με τις «Άγριες Μέλισσες» ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Ακόμα και να συνδυάσουμε τα σίριαλ τέθηκε στο τραπέζι. Όμως πραγματικά κάτι θα χάναμε όλοι» πρόσθεσε ο ηθοποιός.