Άγριες Μέλισσες spoiler: Όσο πλησιάζει το τέλος στις Άγριες Μέλισσες, τόσο περισσότερο κορυφώνεται η αγωνία. Η Ελένη θα επισκεφθεί τον Βόσκαρη στις φυλακές και θα μάθει κάτι που θα τον συγκλονίσει.  

Άγριες Μέλισσες spoiler: Το Πρωινό του ΑΝΤ1 και ο Αλέξης Μίχας αποκάλυψε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Η Ελένη Σταμίρη θα δεχθεί ένα μήνυμα από τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος θα της ζητήσει να συναντηθούν στη φυλακή.

Αρχικά η Ελένη δεν είναι τόσο βέβαιη, αλλά στη συνέχει θα αποφασίσει να δεχθεί να τον συναντήσει. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με ένα τεράστιο σοκ.

Ο Βόσκαρης θα της αποκαλύψει πως ο πατέρας της, ο Γιώργης Σταμίρης, δεν πέθανε από έμφραγμα, αλλά δολοφονήθηκε από τον Δούκα Σεβαστό με δηλητήριο, όπως ακριβώς δολοφονήθηκε και ο Σωκράτης Θέμελης.

Στο άκουσμα αυτών των νέων η Ελένη θα καταρρεύσει, αλλά θα αποφασίσει να μην τίποτα και σε κανέναν. Ούτε στις αδελφές της ούτε στον Λάμπρο και θα αρχίσει να καταστρώνει σχέδιο εκδίκησης.

Ο στόχος της είναι ένας. Να τελείωσε τον Δούκα και να ταπεινώσει την οικογένεια των Σεβαστών.

Έρχεται μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση μεταξύ της Ελένης και του Δούκα στις Άγριες Μέλισσες. Θα δούμε να ανοίγει ένας νέος κύκλος αίματος. Πού θα καταλήξει; Θα την πληρώσουν και αθώοι;

 
Διαβάστε επίσης

Ο Τριαντάφυλλος είναι ήδη… νικητής!

Αυτές οι δύο ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ θέλουν τον Πέδρο Μαρτίνς!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)