MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Τελικά ο μικρός Σέργιος για την πραγματική του μητέρα

Οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώθηκαν, χωρίς ο μικρός Σέργιος να μάθει την αλήθεια για την πραγματική του μητέρα.

Άγριες Μέλισσες: Τελικά έμαθε ο μικρός Σέργιος την αλήθεια ότι η πραγματική του μητέρα είναι η Δρόσω και όχι η αδερφή της η Ασημίνα;
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μετά από τρία χρόνια προβολής στον ΑΝΤ1, οι Άγριες Μέλισσες «έριξαν αυλαία» θριαμβεύοντας στην τηλεθέαση. Μάλιστα το Twitter συγκινήθηκε και αποθέωσε τις Άγριες Μέλισσες, παρομοιάζοντας την ευτυχία της Ελένης με τον Λάμπρο σαν πίνακα Αναγέννησης! Ωστόσο δεν απαντήθηκαν όλες οι μεγάλες εκκρεμότητες, όπως το αν ο μικρός Σέργιος έμαθε την πραγματική αλήθεια όσον αφορά τη μητέρα του.

Σχεδόν όλοι οι «ήρωες», είτε πήραν αυτό ακριβώς που άξιζαν, είτε τέλος πάντων το σήριαλ δεν μας άφησε με απορίες ή αναπάντητα ερωτήματα για εκείνους. Για όλους με εξαίρεση τον μικρό Σέργιο.

Αυτό το οποίο ανέμεναν οι φανατικοί των Μελισσών ήταν ο Νικηφόρος, η γυναίκα του η Ασημίνα και η αδελφή της Δρόσω, θα μιλούσαν στον Σέργιο για την πραγματική του μητέρα. Τελικά είδαμε τον έφηβος όμως πλέον Σέργιο να μένει με το ζευγάρι (Νικηφόρος – Ασημίνα), μεγαλώνοντας με αγάπη μεν, χωρίς να γνωρίζει όμως δε.

Άγριες Μέλισσες: Τι αναφέρει το βιβλίο

Στο βιβλίο της συγγραφέως της σειράς, Μελίνας Τσαμπάνη όμως, ο μικρός Σέργιος μαθαίνει τη σκληρή αλήθεια. Μάλιστα στην τελευταία σελίδα, αποκαλύπτει τα γεγονότα στην αγαπημένη του σύντροφο.

Πιο συγκεκριμένα ο Σέργιος έχει μάθει πως η μητέρα του είναι η Δρόσω και βλέπουμε ότι το έχει αποδεχτεί. Έτσι, οι μπορούμε να υποθέσουμε πως ο Σέργιος μαθαίνει την αλήθεια, όταν φτάνει στην ηλικία των 18.

Προφανώς έχοντας μεγαλώσει με τόση αγάπη και στοργή από Νικηφόρο και Ασημίνα μπορεί να αντιληφθεί και να δεχθεί όσα έγιναν, χωρίς να αντιδράσει άσχημα. Άλλωστε, γι αυτόν η μητέρα του θα είναι για πάντα η Ασημίνα, χωρίς να αλλάζει κάτι στο πώς την αντιμετωπίζει…

https://youtu.be/lTEp49Z3MIw

Exit mobile version