Αλέξης Παππάς

Μήνυση κατά του Κώστα Παπαδόπουλου καταθέτει ο Αλέξης Παππάς μετά τις δηλώσεις του ζαχαροπλάστη.

Αποφασισμένος να φτάσει την κόντρα του με τον Κώστα Παπαδόπουλο στα άκρα είναι ο Αλέξης Παππάς, ο οποίος αναμένεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Ο φετινός Bachelor καταθέτει μήνυση και αγωγή μέσω του δικηγόρου του, κ.Σουρλά κατά του πρώην συμπαίκτη του στο Survivor.

Μέσω του δικηγόρου του, Στυλιανού Σούρλα, καταθέτει μήνυση και αγωγή κατά του ζαχαροπλάστη. Σύμφωνα με τα όσα είπε στο protothema.gr o δικηγόρος του ηθοποιού: «Μετά τους απαράδεκτους, συκοφαντικούς και αισχρούς, σκοπούμενους χαρακτηρισμούς του πρώην παίκτη του Survivor, Κώστα Παπαδόπουλου εις βάρος του εντολέα μου κ. Αλέξανδρου Παππά, ουδέν περιθώριο άφησε, πλην της προσφυγής στη Δικαιοσύνη με εντολή για κατάθεση μηνύσεως αλλά και προσφυγή ενώπιον και των Αστικών Δικαστηρίων».

Να θυμίσουμε πως ο «ζαχαροπλάστης» του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ σε τηλεοπτική του εμφάνιση στην εκπομπή «Πρωινό» μίλησε με προσβλητικές εκφράσεις κατά του Παππά.

«Θα ακουστώ κακός, όμως ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική ελληνική βίζ@τα. Δεν με εκφράζει και δεν θα το έκανα ποτέ να συμμετάσχω σε τέτοιο ριάλιτι. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι από εδώ και από εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα», είχε πει χαρακτηριστικά με τις δηλώσεις του να εξοργίζουν τον ηθοποιό.

Δείτε το βίντεο: