Επίθεση στον Σεφερλή εξαπέλυσε η γνωστή ηθοποιός

Συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται!» παραχώρησε η Άννα Παναγιωτοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε διάφορα πράγματα, αλλά εκείνο που ξεχώρισε ήταν το ξέσπασμά της για τον Μάρκο Σεφερλή: «Από το Σεφερλή δεν το συζητάω ότι θα είναι καλύτερος ο Γεωργούλης, δεν το συζητάω. Για εμένα ο Σεφερλής είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να το βλέπω, μου φαίνεται τρίτης κατηγορίας ηθοποιός, κάνει αστεία σαχλαμάρες, δεν κάνει επιθεώρηση, κάνει διάφορες μπούρδες, ότι να ‘ναι».

Η Άννα Παναγιωτοπούλου ανέφερε ακόμη ότι «Εγώ ξεκίνησα την τηλεόραση με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσε κανείς να ξεκινήσει. Έκανα τη Μαντάμ Σουσού. Μετά κάναμε τις τρεις Χάριτες που απλώς γελάγαμε. Περνούσαμε πολύ καλά και γι’ αυτό πέρασε καλά και ο κόσμος. Μετά έκανα 1-2 ακόμα πού ούτε καν τα θυμάμαι». Εκεί ρωτήθηκε για το «Ντόλτσε Βίτα» και είπε ότι «α, αυτό εννοείται».

Στη συνέχεια της έγινε ερώτηση για το αν πήγε να δει τη διασκευή στο θέατρο. «Όχι, δεν πήγα», απάντησε και προσέθεσε: «Δεν ήθελα. Ούτε η Δήμητρα Παπαδοπούλου δεν ήθελε να πάω να δω. Ήταν μία πολύ μεγάλη επιτυχία και δεν αισθανόταν καλά να είμαι εγώ από κάτω».

Τέλος, εξήγησε γιατί τώρα δεν συμμετέχει σε κάποια δουλειά. «Δεν είχα κάποια πρόταση αυτή τη στιγμή που να με ενδιαφέρει. Ό,τι να ‘ναι εγώ δεν πρόκειται να κάνω».