MEDIA

Survivor Πανόραμα: Δάκρυσε η Μπάγια Αντωνοπούλου

Survivor Πανόραμα: Το αποψινό Survivor κρύβει πολλές συγκινήσεις για τους παίκτες της Ελληνικής ομάδας που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας. Στην εκπομπή της Μπάγιας Αντωνοπούλου, Surviror Πανόραμα, προβλήθηκαν πλάνα που έκαναν την παρουσιάστρια να συγκινηθεί. Στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, οι Έλληνες παίκτες που το κέρδισαν δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα με τα μηνύματα που...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Survivor Πανόραμα: Το αποψινό Survivor κρύβει πολλές συγκινήσεις για τους παίκτες της Ελληνικής ομάδας που κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας. Στην εκπομπή της Μπάγιας Αντωνοπούλου, Surviror Πανόραμα, προβλήθηκαν πλάνα που έκαναν την παρουσιάστρια να συγκινηθεί.

Στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor, οι Έλληνες παίκτες που το κέρδισαν δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα με τα μηνύματα που διάβασαν. Δεν είναι και παράλογο αυτό. Από τη στιγμή που δεν έχουν επικοινωνία ως τώρα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα εκτός παιχνιδιού. Η γνωστή παρουσιάστρια δάκρυσε με όσα άκουσε και είδε, ειδικά από τον Σπύρο Γουρδούπη και τον Βασίλη Σίμο. Είχαμε κι άλλες σκηνές συγκίνησης όμως από το παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=-s808XHdsYo

Πηγή: Zappit.gr 

Exit mobile version