MEDIA

Big Brother: Απίστευτο – Αποχώρησε η παίκτρια που δεν περίμενε κανείς!

Στο Big Brother χθες ήρθε η ώρα για μία ακόμη αποχώρηση. Η παίκτρια που έφυγε προκάλεσε την έκπληξη των συμπαικτών της.

Στο Big Brother στο επεισόδιο της Παρασκευής αποχώρησε μία παίκτρια, που λίγοι περίμεναν πως δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι.
Έφυγε η Σύλια...
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Στο Big Brother στο επεισόδιο της Παρασκευής αποχώρησε μία παίκτρια, που λίγοι περίμεναν πως δεν θα συνεχίσει στο ριάλιτι.

Στο Big Brother χθες ήταν η μέρα του Live, όπου στο τέλος του, κάποιο άτομο που συμμετέχει αποχωρεί.

Καλεσμένοι ήταν ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλέννα Ρουμελιώτη, από ένα άλλο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, το Survivor.

H βραδιά είχε αγωνία καθώς οι υποψήφιοι ήταν πολλοί. Συγκεκριμένα εφτά. Οπότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας χρειάστηκε αρκετή ώρα, για να φτάσει στα δύο τελευταία άτομα, που είχαν μείνει ως υποψήφια για να αποχωρήσουν.

Τα συγκεκριμένα ήταν κοπέλες. Η Ανχελίτα και η Σύλια, με το… θερμόμετρο να ανεβαίνει. Τελικά η δεύτερη ήταν το άτομο που έφυγε από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού».

Οι υπόλοιποι δεν το περίμεναν και την αποχαιρέτησαν μέσα σε βαρύ κλίμα. Αξίζει να αναφερθεί, πως η Σύλια δεν συνέχισε στο ριάλιτι, ενώ πήρε μόλις δύο ψήφους από τους συμπαίκτες της.

Σε άλλες εξελίξεις σχετικά με το πρόγραμμα αυτή είναι η νέα ώρα προβολής του Live, επειδή συγκεντρώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και το κανάλι προσπαθεί να κάνει κάποιες αλλαγές, που κάπως θα το… ανεβάσουν.

Exit mobile version