MEDIA

Big Brother: Ετοιμάζεται για πρεμιέρα πιο νωρίς απ’ όλους – Αυτός είναι ο λόγος (vid)

Τρέχει να… προλάβει τον ανταγωνισμό στα ριάλιτι ο ΣΚΑΪ και έτσι η πρεμιέρα του Big Brother θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τα υπόλοιπα ανάλογα προγράμματα.  Όπως προκύπτει, το Big Brother θα εμφανιστεί στις οθόνες μας μέσω του ΣΚΑΪ στις 27 Αυγούστου! Στο μεταξύ απάντηση κόλαφος o Γιώργος Τσαλίκης στον ΣΚΑΪ για το Big Brother! Έτσι το...

Τρέχει να... προλάβει τον ανταγωνισμό στα ριάλιτι ο ΣΚΑΪ και έτσι η πρεμιέρα του Big Brother θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τα υπόλοιπα ανάλογα προγράμματα. 
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Τρέχει να… προλάβει τον ανταγωνισμό στα ριάλιτι ο ΣΚΑΪ και έτσι η πρεμιέρα του Big Brother θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα από τα υπόλοιπα ανάλογα προγράμματα. 

Όπως προκύπτει, το Big Brother θα εμφανιστεί στις οθόνες μας μέσω του ΣΚΑΪ στις 27 Αυγούστου! Στο μεταξύ απάντηση κόλαφος o Γιώργος Τσαλίκης στον ΣΚΑΪ για το Big Brother!

Έτσι το συγκεκριμένο κανάλι συνεχίζει τη λογική που άρχισε πέρσι και ξεκινώντας τις εκπομπές του νωρίτερα από τις υπόλοιπες του ίδιους είδους.

Θυμίζουμε ότι οι παρουσιαστές έχουν βρεθεί και μάλιστα έχουν ήδη πραγματοποιήσει τη σχετική φωτογράφηση. Μιλάμε για τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Νάταλι Κάκκαβα που θα είναι εκείνοι τελικά που παρουσιάσουν το Big Brother και όχι ο Γιώργος Τσαλίκης με τον οποίο το κανάλι τα «έσπασε».

Φυσικά μένει οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ να καταλήξουν στα άτομα που θα μπουν στο σπίτι του «»μεγάλου αδελφού. Προς παρόν τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά, όμως φαίνεται ότι υπάρχει… έλλειψη γυναικών.

Οι αιτήσεις ήταν πολλές όμως φαίνεται ότι οι επώνυμες κυρίες δεν ενδιαφέρονται για το ριάλιτι.

Ένα από τα πρόσωπα που δέχτηκε κρούση – σύμφωνα πάντα με το «Καλοκαίρι #not»- είναι και η Πετρούλα Κωστίδου, η σέξι κοπέλα που έλεγε τον καιρό με μαγιό στο Star. «Αρνήθηκα από την αρχή» ξεκαθάρισε η Πετρούλα που έχει αλλάξει τελείως το σκεπτικό όσον αφορά την καριέρα της και πλέον θέλει να αφοσιωθεί στις σπουδές της.

Διαβάστε επίσης:

spoiler: Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του «μεγάλου αδελφού»!

Πρώην παίκτης του Ελληνικού Big Brother πρωταγωνιστής σε ακατάλληλη ταινία!

Μεγάλη φωτιά ΤΩΡΑ στην Βαρυμπόμπη

Exit mobile version