MEDIA

Big Brother: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Στηβ Μιλάτος βρέθηκαν τηλεοπτικά – H άβολη στιγμή

Στο χτεσινό επεισόδιο του Big Brother βρέθηκε καλεσμένη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία είχε και μία αμήχανη συνομιλία με τον πρώην συνεργάτη της.

Big Brother: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Στηβ Μιλάτος βρέθηκαν τηλεοπτικά - H άβολη στιγμή
Big Brother: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Στηβ Μιλάτος βρέθηκαν τηλεοπτικά - H άβολη στιγμή
Συντάκτης: Δανάη Τριανταφυλλίδου Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Big Brother: Στο ριάλιτι εγκλεισμού του ΣΚΑΪ βρέθηκε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο χτεσινό επεισόδιο με την αποχώρηση της Σοφίας Αλεξανιάν.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sportime, η γνωστή παρουσιάστρια βρέθηκε στο χτεσινό (17/9) live του Big Brother κλέβοντας τις εντυπώσεις με την όμορφη εμφάνιση της. Τα βλέμματα τράβηξε το εντυπωσιακό φόρεμά της, με την είσοδό της στο πλατό.

Η Σπυροπούλου έφερε με το καλημέρα αναστάτωση με την παρουσία της στο παιχνίδι. Μη χάνοντας χρόνο, πέταξε τα καρφιά της προς την Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία όπως είπε την «έχει στολίσει αρκετές φορές». Ολόκληρη την συζήτηση τους μπορείτε να τη δείτε εδώ.

Πέρα από την Γραμμέλη όμως, η παρουσιάστρια συναντήθηκε μετά από πολλά χρόνια τηλεοπτικά με τον Στηβ Μιλάτο, με τον οποίο συνεργάστηκε στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στον Alpha. Η συνεργασία τους τότε δεν είχε αίσιο τέλος.

Όταν ρωτήθηκε η Σπυροπούλου από τον Γρηγόρη Γκουντάρα για την συνεργασία τους, η ίδια απάντησε:

«Εντάξει καλά είχαμε περάσει με τον Στηβ. Είχε τα παράπονά του τότε με τον Παύλο Σταματόπουλο. Ήθελε να μιλάει ο Στηβ και ο Παύλος έλεγε τα δικά του. Είναι καλό όταν είσαι στην αρχή, να σε προστατεύει κάποιος. Ήταν μια ωραία συνεργασία, εγώ θυμάμαι ωραία πράγματα γιατί έχω ακούσει πολλά. Καλή τύχη εύχομαι.»

Ο Στηβ Μιλάτος απάντησε χωρίς να δώσει έκταση στο θέμα: «Δεν έφταιγε η Κωνσταντίνα σε κάτι, άλλο είναι αλλά…»

Δείτε το στιγιμιότυπο με τον Στηβ στο 5:34 του βίντεο:

 

Exit mobile version